Naturlige urter til at sænke Blood Sugar

11/14/2010 by admin

Højt blodsukker kan medføre mange langsigtede komplikationer. Naturlige urter kan ofte anvendes til at sænke blodsukker under en læge tilsyn. Urter har en lang tradition for behandling af sygdommen og forbedre kropsfunktioner, herunder insulinproduktion. Mange af disse behandlinger er yderst effektiv, som moderne videnskab begyndt at indse.

Funktion

Naturlige urter til at sænke blood sugar kan hjælpe med at kontrollere symptomerne på diabetes. De bruges som en behandling og forebyggende for begge Type I og Type II diabetes. De har potentiale til at hjælpe diabetikere og pre diabetikere lavere og opretholde et sikkert, sundt niveau af blodsukker. Mange lider af diabetes søger en alternativ behandling til traditionel medicin henvende sig til naturlige urter for at få hjælp.

Typer

Der er mange naturlige urter, der menes at sænke blood sugar. Aloe vera, enebær, Lucerne, gyldne segl, græskarkerner og blond psyllium bruges primært til patienter, der lider af Type diabetes. Kongelys, hvidløg, mælkebøtte, bugleweed, Djævelens klo, Savpalme, Fuglegræs, kanel bark, amerikansk ginseng og hellig basilikum bruges i behandling af Type II diabetes.Nogle urter anvendes til behandling af begge typer af diabetes. Disse urter omfatter huckleberry, kulsukker, røllike, peberfrugt, rød hindbær, pau d'arco og cascara sagrada.

Funktioner

Naturlige urter til at sænke blood sugar typisk påvirker glucose niveauer på forskellige måder. Selv om de præcise mekanismer og aktive ingredienser er undertiden ukendt, har mange af urterne flavanoids, der forhindrer beta celleskader. Andre funktioner af blodsukker sænke urter kan omfatte hypoglykæmiske agenter såsom charantin, polypeptid, allylisothiocyanat propyl disulphide og diallyl disulphide oxid.

Fordele

Urter, der sænker blodsukkeret er relativt ikke-giftige og kan effektivt øge kroppens produktion af insulin. Nogle fremme heling af kirtlersystemet, der renser blodet. Andre arbejde for at tone leveren, nyrer, bugspytkirtel. Samlet, disse urter er generelt en sikker, naturlige alternativ til traditionelle diabetes behandlinger.

Advarsel

Nogle urter, der sænker blodsukkeret kan ikke arbejde for alle mennesker. Deres virkninger kan variere fra individ til individ. Bivirkninger kan opleves af nogle mennesker, og en kombination af urter kan være påkrævet for at opnå den ønskede effekt.Styrken af disse urter vil også variere fra batch til batch, og interaktioner med lægemidler er en bekymring. En læge bør altid moderat brug af urter ud over medicin for at forhindre farlige hypoglykæmiske interaktioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com