Sådan gendannes en floden økosystem

11/07/2011 by admin

Sådan gendannes en floden økosystem

United States Environmental Protection Agency definerer genoprettelse af et beskadiget floden økosystem som sin tilbagevenden til "en naturlig, selvregulerende system, som økologisk er integreret med det landskab, hvor den forekommer." Floden restaureringsprojekter på verdensplan er vigtige, fordi de kan bidrage til at afhjælpe, global opvarmning, ifølge Eco gendanne. Lær alt hvad du kan fra allerede eksisterende viden om praksis af floden restaureringen før du starter sådan et projekt.

Instruktioner

• Opgørelse skader på floden økosystem samt mulige måder at vende dem. For eksempel, kan du bemærke et tab af fisk biodiversitet fra visse forurenende stoffer. Du kan derefter identificere specifikke måder at undgå eller afhjælpe disse forurenende stoffer og genindføre den pågældende fiskearter.

Ifølge Det Europæiske Center for floden restaureringen, den mest succesfulde floden restaureringen projekter "etablere et klart sæt af mål fra starten" så godt som en "vision plan uden unødig henviser til begrænsninger af finansiering mv." Denne plan kan skaleres over for de uundgåelige begrænsninger og skaleres op når og som begrænsninger er overvundet.

• Identificere interessenter, advokater og finansieringskilderne og hverve dem i din vision plan. Floden økosystem restaurering er ikke nogen opgave at påtage sig alle ved dig selv, men det er meget sandsynligt, at andre også vil se fordelene ved det. Du skal måske slå sig sammen med ikke-statslige og nonprofit organisationer, oprette en ny gruppe, arbejde med offentlige organer eller virksomheder, engagere sig i alle de ovennævnte eller gøre noget andet helt. I opbygning af støtte til genoprettelse, skal du også til at forudse modstand og beslutte på taktik afvæbne det.

• Med alle enkeltpersoner og grupper involveret i retableringsplan, beslutter sammen ved dens omfang og indhold, ved hjælp af målelige, gennemførlige mål for at gøre det til en realitet. Undersøge casestudier af andre floden restaureringsprojekter for konkrete eksempler på sådanne mål. Tilpasse erfaringerne af disse case studies for unikke problemer og muligheder i din egen floden økosystem.

• Når du og dine allierede har gennemført restaurering, træffe foranstaltninger for at bevare den. Uden sådanne foranstaltninger, kan al jeres hårdt arbejde blive sat tilbage. Særlig opmærksomhed til igangværende årsager til forringelse af humanmade. For eksempel, skal du muligvis at planlægge regelmæssige kuld oprydninger, mens du arbejder på at fjerne kilder af kuldet. Som sådan problemer er afhjælpes, restaureret floden økosystem kan blive mere selvbærende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com