Ulemper ved privat sygeforsikring

11/03/2011 by admin

Ulemper ved privat sygeforsikring

Mere end 46 millioner amerikanere manglede sygesikring i 2009, Ifølge Centers for Disease Control. Mange klasser af arbejdstagere, herunder deltid, kontrakt og freelance medarbejdere, såvel som dem, der er arbejdsløse, er ikke berettiget til fordele gennem deres arbejdsgivere. På grund af de alvorlige finansielle risici for at gå uden forsikring vælger mange mennesker at købe private sygesikring. Mens der er nogle fordele ved at købe privat forsikring, tør som værende i stand til at holde din læge, selvom du skifter arbejdsgivere, er der også flere ulemper.

Højere omkostninger

Privat planer for hele familier kan køre så meget som $1.000 om måneden, mens arbejdsgivere har fordelen at tilslutte sig gruppen planer og modtager en rabat for flere abonnenter. Og uden en arbejdsgiver bidrag, du skal betale denne hele omkostninger ved dig selv, ud over co-betaler og selvrisikoen. Heldigvis, disse udgifter kan trækkes fra i skat.

Tilgængelighed restriktioner

Arbejdsgiveren sundhedsplaner er mere tilbøjelige til at acceptere mennesker uanset personlig sundhed historie, men privat sundhedsplaner er mere tilbøjelige til at afvise personer med alvorlige sundhedsmæssige betingelser, såsom en historie af kræft, hjertesygdomme eller diabetes. Nogle mennesker med disse præ-eksisterende forhold er ikke i stand til at få privat forsikring på alle, eller skal deltage i højrisiko forsikringspools, der opkræver meget høje priser. Private forsikringsselskaber også almindeligt opkræve højere præmier for rygere og raske mennesker, når de bliver ældre, som arbejdsgiveren planer normalt ikke.

Dækning grænser

For at holde præmier lave, er folk undertiden fristet til at vælge privat planer med billigere månedlige præmier, men højere selvrisikoen og flere begrænsninger på overdækket tjenester. Denne tilgang sparer penge på kort sigt, men kan afskrække folk fra søger nødvendige pleje på grund af bekymringer om omkostningerne. Dette kan i sidste ende koste personen meget mere, hvis nødvendige pleje er forsinket for længe. I gruppe planer gennem et job, kan pengene arbejdsgiverne bidrage reducere omkostninger væsentligt nok til at hjælpe folk vælge højere dækning niveauer.

Ikke-automatiske betalinger, fornyelser

Eventuelle omkostninger du bidrage mod sundheds-forsikring gennem din arbejdsgiver fratrækkes regelmæssigt dine lønsedler, og sådanne planer normalt fornyes automatisk eller har fordel gentilmelding perioder hvert år. Med private sygeforsikringer skal du konfigurere en automatisk-debet program, så du ikke glemmer at sende betalinger. Også, nogle private forsikringsselskaber har ret til ikke at forny din politik.

Ekstra papirarbejde

De fleste arbejdsgiver sundhedsplaner har fordel administratorer, der håndterer papirarbejde vedrører fordringer. Private sygeforsikringer kræver normalt du at holde styr på påstande og indsende papirarbejde på egen hånd. De fleste arbejdsgiver planer er også administreres af menneskelige ressourcer repræsentanter, der kan besvare spørgsmål og fungere som forbindelse mellem dig og forsikringsselskabet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com