Er kolon hydrering på Home Safe?

10/19/2011 by admin

Er kolon hydrering på Home Safe?

Kolon hydrering bruger specialudstyr til at rense og fugte tarmkanalen. Hydrering i kroppen er kritisk, men virksomheden procedure derhjemme er farlige.

Historie af kolon hydrering

Enemas og andre metoder til kunstvanding tarme har eksisteret siden tidlige egyptiske gange. Deres popularitet toppede i USA i 1920-erne og har mindsket siden 1980.

Typer

Udfører hydrering ved at indsætte plastslanger gennem endetarmen og i colon, Colon Tandplejere eller terapeuter. En maskine pumper op til 20 gallons af væske ind i lavere tarmen. Processen gentages flere gange.

Undtagelser

I det britiske tidsskrift farmakologi, Dr. C.L. Hirota stater at hydrering af tyktarmen er af afgørende betydning, men at patienter med inflammatorisk tarmsygdom er ikke sandsynligt, at reagere på tyktarmen hydrering og bør bruge andre former for behandling.

Advarsler

I November 2008 advarede American Cancer Society, at Colon hydrering er unødvendige og farlige. Flydende overbelastning, tarm skade, ubehag og død er risici. Food and Drug Administration har ikke godkendt Colon kunstvanding maskine til brug.

Forebyggelse

Ifølge Institutes of Medicine, kroppen får væske i mange former, herunder når folk drikker vand, kaffe og te og forbruge frugt og grøntsager. Farven på urinen er den nemmeste måde at fortælle, om mængden af væske i kroppen er tilstrækkelig; sund urin er næsten klar.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com