Tegn & symptomer på en pære allergi hos børn

10/31/2011 by admin

Allergi over for frugter og grøntsager er almindelige hos børn. Flere tegn og symptomer på en pære allergi i børn kaldes "oral allergi syndrom" (OAS). De allergi og astma netværk stater, OAS er specifikke for pollen-producerer frugt og grøntsager og manifesterer sig i områderne munden, læber, næse og øjne. Andre tegn og symptomer på en pære allergi hos børn kan have livstruende konsekvenser, hvis venstre ubehandlet.

Nældefeber

Et af tegnene og symptomer på en pære allergi i børn omfatter udvikling af bistader rundt om munden eller andre områder af kroppen, der pærer touch.

Kløe

Children's Hospital of Philadelphia, at kløe omkring mund og læber er tegn på mad allergi hos børn, herunder allergi over for pærer.

Hævelse

I svære tilfælde, kids erfaring hævelse omkring munden og læberne og i svælget, når de har pære allergier, ifølge children's Hospital of Philadelphia.

Øjne

Tegn og symptomer på en pære allergi hos børn manifestere sig selv i øjnene, der forårsager kløende, røde, vandig eller hævede øjne.

Næse

Children's Hospital of Philadelphia siger, at andre tegn og symptomer på en pære allergi hos børn er hævede tandkød og løbende næser.

Anafylaktisk Shock

En alvorlig tegn på en pære allergi er anafylaktisk shock. Dette er en alvorlig tilstand, i hvilket halsen svulmer til det punkt, hvor åndedrættet kan skæres ned, og uden medicinsk intervention, børn kan dø.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com