Kan jeg bruge Dawn væske til at slippe af lopper?

02/20/2012 by admin

Kan jeg bruge Dawn væske til at slippe af lopper?

Lopper kan være en vedvarende og vanskelige problem at overvinde. Mens der er mange løsninger derude, er en nem og bekvem mulighed Dawn flydende sæbe. Mens folk har brugt daggry for at slippe af med lopper i hele huset, sæbe har også vist sig effektiv på kæledyr.

Dawn opvaskesæbe

Selvom det ikke måske er det mest effektive middel til at fjerne lopper, har Dawn flydende opvaskemiddel vist at mindst hjælpe. Mange af lopper vil drukne mens forsøger at undgå sæbe og suds, mens endnu andre vil simpelthen få kvalt af sæbeskum. Men denne metode kun virker godt med voksen lopper, og er ikke nødvendigvis et middel til at slippe af med æggene.

Trin 1

Flydende dawn kan være en ganske enkel metode at slippe af i det mindste nogle lopper. Starter ved fugtning pet's pels med varmt vand. Når du begynder at anvende daggry, start med områder højere på kroppen såsom ører og hals, da disse er de steder, hvortil lopper vil forsøge at flygte. Pas på ikke at få sæbe i jeres pet's øjne, næse eller ører. Næste anvende daggry til resten af den pet's legeme. Lad skum sidde i et par minutter og skyl derefter grundigt med varmt vand.

Trin 2

Fjerne dit kæledyr fra hans bad og håndklæde tørre ham ud godt. Næste--selvom daggry burde have fjernet i det mindste de fleste af de voksne lopper--give dit kæledyr et godt kig at se, hvis du kan få øje på nogen mere. Hvis det er tilfældet, bruge din finger negle eller pincet og som blidt som muligt, fjerne lopper fra dit kæledyr. Hvis dit kæledyr har nøgne eller irriteret pletter forladt af lopper, Spørg din dyrlæge til en creme til at anvende.

Ulemper

Selvom Dawn flydende sæbe er kendt for at være en mere skånsom sæbe, kan det stadig kan udtørre huden af dit kæledyr og forårsage irritation. Derfor, når at give dit kæledyr et bad, prøv ikke at overdrive anvendelse af sæbe. Du behøver kun nok til at danne en anstændig skum. Derudover må ikke give dit kæledyr et bad i Dawn meget ofte for dette samme grund. Det kan endda være nødvendigt at købe en creme til behandling af tør hud og irritation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com