Detox Foot bad løsninger

02/03/2012 by admin

Vi er omgivet af toksiner i vores dagligdag. De er i vores mad, vores luft, vores vand og en række andre kilder. Folk prøve forskellige metoder, herunder fodbad, for at fjerne disse toksiner fra deres organer. Forståelse detox fodbad kan hjælpe dig med at beslutte, om det er noget for dig.

Hvad er et Detox fodbad?

Et detox fodbad er én, der siges at rense kroppen af toksiner. Websites som methodsofhealing.com hævder, at denne fodbad fjerner giftstoffer, ikke kun fra fødderne, men fra resten af kroppen, så godt. Dette opnås via simpel elektricitet. Foot bath detox machines are available from sites such as amazon.com, ayurveda-herbs.com and many health stores.

Proces

En badning løsning placeres i foden bad maskine. Denne løsning består af vand og havet salt. Du placerer dine fødder i løsning og sidde. En elektrode i maskinen så begynder til puls. Den elektriske strøm passerer gennem kroppen. Når den passerer gennem kroppen, knytte de negative og positive ioner sig til negative og positive toksiner i kroppen. Det derefter afløb toksiner gennem fødderne. De fleste fodbad detox sessioner sidste ca 30 minutter. Gør dette for mere end 30 minutter er ikke anbefalet. Den elektriske strøm er lav nok til at blive tolereret, men selv en low-level elektrisk puls kan begynde at skade kroppen. Når du er færdig, skal vandet være skumle og mørke. Disse er giftstoffer.

Fordele

De rapporterede fordele ved detox fodbad er mange. Hjemmeside 50PlusFitness hævder, at mange mennesker, der går gennem denne proces føler stærkere, end de gjorde før processen. De føler også sundere og mere energisk. Iblødsætning dine fødder vil hjælpe hydrat din krop, som er vigtigt, som kroppen har brug for vand for at fungere korrekt. Nogle har hævdet, at foden detox løser en række hudproblemer, herunder udslæt, mørke rande og dårlig ansigtsfarve. Øget sexlyst og omsætning har også været bemærket, som er faldet allergi. Men mange af disse fordele er ikke blevet testet i et medicinsk laboratorium. I artiklen "Afgiftende fod bad kvaksalveri" på www.chem1.com kalder mund afvænning et "meget rentable fupnummer" og siger "der er ingen måde en elektrisk nuværende passerer gennem en del af din krop kan skelne mellem"gode"molekyler og"dårlige"molekyler." Mennesker, der aldrig skal bruge et detox fodbad omfatter: personer med hjerte betingelser eller en pacemaker; gravide kvinder; folk, der har fået en organtransplantation; og alle under 8 år.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com