Forebyggelse af ikke-alkoholiske fedtlever sygdom

02/11/2012 by admin

Ifølge Mayo Clinic, "ikke-alkoholiske fedtlever sygdom er fælles, og for de fleste mennesker, forårsager ingen tegn og symptomer og ingen komplikationer. Men hos nogle mennesker med ikke-alkoholiske fedtlever sygdom, det fedt, ophobes kan forårsage betændelse og ardannelse i leveren." Denne sygdom spænder fra harmløse ikke-alkoholiske fedtlever til den moderat generende ikke-alkoholiske steatohepatitis til til sidst de mest skadelige ikke-alkoholiske fedtlever sygdom med tilhørende skrumpelever. For at undgå farlige symptomer og progression af denne sygdom, er vigtigste at forhindre fedtlever sygdom alle sammen.

Gavn for vægttab & motion

En USNews.com sundhedsrapport om forebyggelse af ikke-alkoholiske fedtlever sygdom anbefaler at tabe sig og udøver regelmæssigt. Vægttabet efter sigende kan forårsage fedtlever sygdom at være "vendt i dem, der mistede mindst 9 procent i deres legeme last."

Dem, der allerede udøver regelmæssigt bør overveje at ændre deres spisevaner for yderligere beskyttelse mod denne sygdom. Skåret ud af fødevarer, der er højt i mættede og transfedtsyrer. Øge din magert proteinindtag, spise mere frugt og grøntsager, spise hjerte-sunde fedtstoffer som olivenolie og avocado og tilføje fuldkorn til din daglige indtagelse at forebygge eller vende denne sygdom.

Drik en lejlighedsvis glas vin

USNews.com sundhedsrapport anbefaler også drikke en lejlighedsvis glas vin. "Forskere ved University of California-San Diego School of Medicine fandt, at drikke et glas vin om dagen kan nedsætte risikoen for ikke-alkoholiske fedtlever sygdom. Undersøgelsens deltagere, der rapporterede drikke op til et glas vin om dagen havde deres risiko for leversygdom skæres i halve, i forhold til dem, der drak ikke alkohol." Da denne form for fedtlever sygdom ikke er forårsaget af indtagelse af alkohol vil ikke vinen forårsage nogen skade.

Behandle alle medicinske tilstande

Ved at undgå at gå til lægen for andre sygdomstilstande som forhøjet blodtryk, diabetes og højt kolesteroltal, øger du dine chancer for at udvikle ikke-alkoholiske fedtlever sygdom. Fleste af disse betingelser kan behandles med livsstilsændringer nævnt i denne artikel, så det vil gavne hele vejen rundt. Januar W. Payne, forfatteren af USNews.com artikel siger, "Folk med fedtlever bør følge deres læger anbefalinger for medicin og kontrol af disse betingelser" men advare ikke for at prøve eksperimentelle behandlinger, som der er ikke en dokumenteret medicinske kur for fedtlever sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com