Opførsel problematik i børn

07/23/2012 by admin

Opførsel problematik i børn

Opførsel problematik kan variere fra ødelæggende at have kun en mindre indflydelse på det daglige liv i et barn. Intensiteten og hyppigheden af sådan adfærd er på grund af en række kriterier, som kan omfatte genetik, miljø, ernæring, fysisk sundhed og psykisk helbred.

Hvis bekymret over mulige konsekvenser af opførsel problematik hos børn, er det vigtigt at forlade diagnosen til helbred og psykologisk fagfolk. Søger behandling for disse børn viser opførsel problematik, men tage fat på disse problemer med en omhyggelig og velovervejet tilgang, der tager de bekymringer og følelser barnets højde.

Adfærd Problem indikatorer

Opførsel problematik kommer i en række forskellige typer afhængig af alder og miljø. Der er dog en klynge af adfærd eller indikatorer for dannelsen af fremtidige opførsel problematik. Disse omfatter, men er ikke begrænset til, verbal eller fysisk aggression mod sig selv eller andre, eller små dyr og selskabsdyr; ødelæggelse af ejendom; tyveri; uærlighed; fald i opmærksomhed på skolen, eller falde i kvaliteter og tilstedeværelseslisten; farlige livsstilsvalg og krigeriskhed og ostentation.

Forstyrrende adfærd problemer

Forstyrrende lidelser er dem, der er karakteriseret ved at handle ud, om verbalt eller fysisk, og kan indeholde afvigende seksuel aktivitet, rygning og tidlige alkohol og stofmisbrug. Søger umiddelbar psykologisk og terapeutisk behandling for sådanne aktiviteter kan anbefales. Sådan adfærd bør ikke blive mødt med bitterhed eller aggression, men i stedet medfølelse og et åbent hjerte. Forstyrrende problemer stammer ofte fra misbrug, stressende situationer i hjemmet eller på skolen eller et mønster af forstærkning, der har tilskyndet til sådanne opførsel.

Raserianfald

Raserianfald er mest almindelige i yngre børn, selvom de kan ses i tweens og teenagere. Mens raserianfald virke harmløs nok, kan et mønster af styrke en sådan adfærd øge varigheden og sværhedsgraden af raserianfald. Disse typer af udbrud er beregnet til at gøre opmærksom på barnet, men ganske ofte kan maskere underliggende psykologiske problemer, der kan variere fra selvopfattelse spørgsmål til misbrug eller forsømmelse.

Generthed og frygt

Generthed og frygt kan starte hos småbørn og udvide i tidlige voksenalder, og ofte ind i voksenlivet samt. Begge typer af adfærd skyldes internaliseret angst, der kan trækkes fra en række forskellige livserfaringer. Mens disse kan virke som mindre adfærd problemer, kan de blive lamme hvis hele tiden styrkes, hvilket resulterer i isolation og depression hos børn og voksne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com