Hvordan man kan helbrede en prostata-infektion med vitaminer

09/05/2010 by admin

En prostata-infektion kan være meget alvorligt, og du bør altid konsultere din læge om prostata problemer før forsøge behandling på egen hånd. Men i mange tilfælde prostata infektioner kan være forårsaget af kosten mangler i modsætning til præcancerøse spørgsmål, og du kan muligvis løse din prostata infektion med de rette doser af vitaminer. Sørg for, at du arbejder med din læge for at gennemføre denne kur i stedet for at prøve det ud på din egen uden medicinsk tilsyn, fordi nogle typer af prostata infektioner skal overvåges nøje.

Instruktioner

• Få din daglige dosis af vitamin B-6. Mens du behøver ikke at doble op på dette vitamin uden at konsultere din læge, de fleste mennesker ikke får nok B-6 i deres almindelige kost og ofte, dagligt vitamintilskud også undlader at opfylde fuldt behov. Tage en uafhængig B-6 vitamin for at sikre du får 100 procent af de B-6, som du har brug for.

• Tage 50 til 100mg zink hver dag. Mænd mister zink hver gang de mister sæd, og som et resultat de har brug for mere zink end kvinder. Hvis du tager en ikke-køn-orienterede multivitamin, så du kan være nødvendigt at supplere din vitamin med zink tilskud. Selvfølgelig, er det klogt at tjekke med din læge mindst over telefonen før du begynder yderligere vitamin regimer.

• Dobbelt op på C. Vitamin C-vitamin har mild vanddrivende egenskaber og kan forårsage diarré når det tages i store doser. Dog kan dette faktisk lette de fysiske gener af en inficeret prostata, fordi det kan gøre det lettere at tisse. Måske endda mere end med andre kosttilskud er det ekstremt vigtigt at arbejde med en læge til at indstille de relevante niveauer af C-vitamin indtag, før du begynder at tage massive doser, fordi kraftig brug af dette vitamin kan komme med andre sundhedsmæssige komplikationer.

Tips & advarsler

  • Arbejde altid med en læge, når du behandler en prostata-infektion. Sommetider, kan disse mindre ulemper betyde store problemer. Derudover samspillet mellem vitaminer, naturlægemidler og receptpligtig medicin kan have uventede og ubehagelige bivirkninger i nogle tilfælde.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com