Hvad Granatæble frugt ekstrakt helbrede?

03/03/2012 by admin

Granatæble har længe været brugt gennem historien til medicinske formål. Det er blevet hyldet af grækerne og kinesisk som et symbol på sundhed, genfødsel og frugtbarhed. Granatæbles naturlægemidler bruger dato tilbage over 3.000 år i disse regioner. Det har blevet genopdaget for nylig for at forhindre mange sygdomme.

Kæmper frie radikaler

Granatæble skræl ekstrakter kan rulle i skadelige frie radikaler, men undersøgelser er inkonklusive. Det har rigelige antioxidant egenskaber, der kan bekæmpe mange sygdomme, sygdomme og kræft.

Unclogging arterier

En undersøgelse foretaget af Lipid Research Laboratory i Haifa, Israel og rapporteret i januar 2005-udgaven af Life Extension magasin viste, at Granatæbleekstrakt var forbundet med bremse udviklingen af åreforkalkning. Det har også en positiv indvirkning på at sænke kolesterol.

At reducere forhøjet blodtryk

Den samme undersøgelse af Lipid Research Laboratory viste en direkte sammenhæng mellem Granatæbleekstrakt og sænkning af forhøjet blodtryk. Undersøgelsen konkluderede også, at Granatæbleekstrakt kan have en betydelig virkning i forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme.

Kampene tumorer

En University of Wisconsin undersøgelse (fra januar 2005 Life Extension Magazine) viste, at bekæmpe off tumorer, før de kan begynde at udvikle er bydende nødvendigt for lang og ren sundhed. Undersøgelsen viste at bekæmpe frie radikaler med antioxidanter (som dem der findes i Granatæbleekstrakt) er gavnlig og sikkerhedskopierer tidligere undersøgelser i 2003 i South Dakota og Japan, der viste Granatæbleekstrakt var effektiv som agent i bevogtning off huden og tyktarmskræft.

Prostata sundhed

En indledende undersøgelse udført på UCLA og udgivet af American Association for Cancer Research (offentliggjort online på POMS hjemmeside) viste lovende resultater for prostata sundhed, når mænd tog Granatæbleekstrakt. Mænd med prostatakræft, der deltog i undersøgelsen viste betydeligt lavere PSA fordobling gange.

Erektil funktion

International Journal of Impotens Research foretaget en pilotundersøgelse i 2007 (trykt på POMS hjemmeside), der viste, at Granatæbleekstrakt var dobbelt så tilbøjelige til at opleve forbedret erektioner efter indtagelse granatæble juice for fire uger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com