Vegansk kost madplan

07/31/2010 by admin

En veganerkost kræver engagement og omtanke. Med lidt forskning, kan du finde veganske måltider på de fleste restauranter, så du kan endda spise ud. En bemærkning til at afbalancere din ernæring ved at spise en bred vifte af fødevarer.

Kost

En ægte veganerkost betyder ingen animalske produkter er forbrugt på alle. Dette adskiller sig fra vegetarer, der ofte spiser mejeriprodukter. Nogle veganere vil selv undgå honning, som det ofte er fremstillet af kommercielt opdrættet bier. Dette efterlader frugter, korn, bælgfrugter og grøntsager at indhente hele den veganske ernæringsmæssige behov. Disse fødevarer har tendens til at være lavt kalorieindhold og ofte lavt proteinindhold, gør balancering kost den chef bekymring for veganske.

Når du tænker på den veganske livsstil, være parat til at Planlæg din måltider før tid. Sørg for at spise masser af næringsstof-tætte frugter og grøntsager, og ikke sjuske med fedt og protein. Olivenolie er en glimrende kilde til sunde fedt og kan bruges til at forberede mange fødevarer.

Protein

Den største bekymring for en veganer er at få nok protein i kosten for ordentlig væv vedligeholdelse i kroppen, da kød ikke er forbrugt. I mange fattige nationer er kød en luksus, der kun forbruges et par gange om måneden. Folk i disse lande er afhængige af billigere kilder til protein, der findes i planter. Tilstrækkeligt protein for ordentlig ernæring kan være fundet i bælgplanter familien.

Bønner, linser og nødder er alle meget protein-tæt fødevarer. Forbruges regelmæssigt, kan disse fødevarer udfylde tomrummet i uden kød eller mælkeprodukter i kosten. Der er bogstaveligt talt snesevis af måder at forberede disse i forskellige etniske stilarter. De kan koges med grøntsager eller serveret med ris. Tofu er et andet protein-rige fødevarer, fremstillet af sojabønner. Tofu smager som hvad du koge det med og kan koges på samme måde til kød---i ovn, grill eller på stovetop.

Junk Food

Overraskende, er en stor mængde af junk food, ligesom Oreos, veganer. Med dagens travle livsstil, kan en veganer, der ikke planlægge og tilberede deres måltider før tid ofte finde selv bor på mad, der er meget dårlig i næringsstoffer. For eksempel, går en college studerende optaget med klasse med venner til en fastfood restaurant. Pommes frites kogt i vegetabilsk olie er veganer, men er også protein og næringsstoffer fattige. Hvis disse typer af måltider bliver en vane, kan at folk finde sig underernærede på ingen tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com