Middel mod en BLIST inde i læben

05/16/2012 by admin

Fordærve sår er smertefulde virkelighed af livet for mange mennesker. Mellem 20 og 40 procent af amerikanerne vil har en BLIST i løbet af deres levetid, normalt forekommende hos børn. Er ingen helt sikker på om årsager til fordærve sår, men det er almindeligt accepteret, at de er resultatet af kroppens interaktion med immunsystemet. Andre årsagsfaktorer kan indeholde bakterier, stress og arvelighed. Selvom læger ikke er helt sikker på om hvorfor vi får fordærve sår, kan du selv ansætte flere retsmidler.

Ved hjælp af Kaliumklorat

Prøve at vask din mund med 1 kop vand blandes med 1 tsk af Kaliumklorat. Dette vil ændre pH-balance i munden og muligvis dræbe de bakterier, der forværrer BLIST.

Ved hjælp af Maalox

En anden nyttig blanding er 2 tbsp. af Maalox blandet med 1/2 tbsp. af Benadryl. Ligesom skridt ovenfor, vil denne blanding ændre pH balance i din mund.

Ved hjælp af medicin

Købe medicin til din lokale apotek at lindre fordærve sår. Første, købe calamine lotion og gnid det direkte på fordærve ømme. Også, hvis BLIST fortsætter efter at have brugt home retsmidler og/eller medicin, bruge salver med bedøvende ingredienser som Oragel. Ved hjælp af denne type produkter vil ikke helbrede BLIST, men det vil give nogle midlertidig smertelindring.

Søger medicinsk behandling

I nogle situationer forbliver en BLIST i munden i en længere periode. Hvis du bliver bekymret for hvor længe du har haft en BLIST, kontakte din læge. Der, kan lægen søge steroid salver direkte på BLIST da dette er en fælles medicinsk behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com