Sådan køber du brugt Nebulizers

05/30/2012 by admin

Du kan købe brugte nebulizers fra folk, der ikke længere har brug for dem. En forstøver er undertiden ordineret til midlertidig astma eller KOL-relaterede symptomer. En bruger, der er ikke længere behov for inhaleret medicin ofte forsøger at inddrive investeringen i en nebulizer ved at sælge den. Når andre patienter dør af vejrtrækning lidelser, sælge familiemedlemmer det medicinske udstyr. Der er en række modeller af nebulizers lavet til specifikke behandlinger. Du kan købe en brugt nebulizer for mindre end en ny enhed ville koste.

Instruktioner

• Fastlægge typen af nebulizer du har brug for. Når lægen ordinerer en medicin for levering af tåge, der kræver en specifik atomizing reaktion fra en forstøver, vil han fortælle dig hvilke type af nebulizer at bruge. Mens de fleste af disse enheder arbejder på en lignende måde, er der vigtige forskelle, som påvirker effektiviteten af behandlinger.

• Finde en sælgeren med typen af brugte nebulizer du har brug for. Medicinsk udstyr forhandlere såsom MedUsed.com sælge brugt nebulizers, nogle enheder vil blive opført af private sælgere på eBay, Kijiji og andre Webkilder.

• Lejlighedskøb over den listet pris for den anvendte forstøver. Mange sælgere pris varer for mere end de forventer at få, at vide købere vil tilbyde mindre end prisforlangende. I mange tilfælde vil sælger skære prisforlangende uden argument.

• Rengør nebulizer grundigt før brug. Producenter tilbyder anbefalinger på filter rengøring og udskiftning. Hvis din forstøver ikke kommer med instruktioner, skal du kontakte producenten for vedligeholdelsesoplysninger. Ren kop, maske og rør i en eddike og vand løsning til at desinficere dem.

Tips & advarsler

  • Mange web-baserede salgsagenter garanterer ikke elektronik. Læs omhyggeligt alle bruger og køber aftaler før du foretager et køb via internettet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com