Hvordan virker en urinvejsinfektion opstår?

06/04/2012 by admin

Hvordan virker en urinvejsinfektion opstår?

Urinvejsinfektioner er almindelige

Urinvejsinfektioner, eller urinvejsinfektioner, kan være mere udbredt end du tror. Ifølge "The New England Journal of Medicine," vil 50 procent af unge til midaldrende kvinder have mindst én urinvejsinfektion i deres levetid. Over 7 millioner mennesker vil behandles for infektion hvert år.Kvinder er mere tilbøjelige til at denne infektion end mænd på grund af en kortere urinrøret. En kvindes urinrør åbning er meget tættere på områder, hvor skadelige bakterier er fundet.

E. coli, en bakterie, der normalt findes omkring endetarmen, vagina og i fordøjelseskanalen, er den mest almindelige synderen bag urinvejsinfektioner. Selvom de fleste urinvejsinfektioner kan behandles med antibiotika, de kan være meget smertefuldt og kan også forårsage alvorlige skader på urinvejene.

Årsagen

Enhver del, der udgør urinvejene kan blive smittet - nyrer, blære, urinlederne og urinrøret, som alle arbejder sammen for at befri kroppen af affald. Til tider bakterier kommer ind i urinvejene gennem urinrøret og begynder at vokse i blæren, forårsager en urinvejsinfektion.Tegn på en infektion kan omfatte:For nyrerne (akut pyelonefritis)--høj feber, kvalme/opkastning og øvre ryg eller side smerter.Til blæren (cystitis)--brændende under vandladning, lavere mavesmerter og følelse af uopsættelighed til at tisse.Til urinrøret (uretritis)--brændende ved vandladning.Infektioner i urinrøret og blæren er mest almindelige.

Behandling af en urinvejsinfektion

Antibiotika bruges til behandling af urinvejsinfektioner, men en læge skal først en analyseprøve af urin til at forsikre bakterier er til stede. Fordi nogle urinvejsinfektioner kan være meget smertefuldt, kan lægen også ordinere noget for at dulme symptomerne på infektion.Der er mange måder at forhindre urinvejsinfektioner: drikke masser af vand, drikke tranebærsaft, ikke holde urinen i lange perioder, urinating før og efter samleje og aftørring front til bag ved brug af badeværelset.

Venstre ubehandlet

Urinvejsinfektioner kan behandles i hjemmet. Der er ingen mængde af vand- eller anden væske--der kan skylle bakterierne ud af systemet. Hvis en urinvejsinfektion er overladt ubehandlet, kan det sprede sig til nyrerne, hvilket kan føre til permanent skade eller endda døden (Se nedenstående ressourcer).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com