EMS Rotator Cuff behandling

02/18/2012 by admin

EMS Rotator Cuff behandling

Sårede skulderen er en af de mest besværlige inddrivelser patienter kan står over for. Ligesom knæ bruges skulder meget mere end folk tror. Vi er afhængige af på vores skuldre til at afhente ting, hæve armene over vores hoveder og til at fungere dag til dag. Når brugen er begrænset af en skade, kan det alvorligt kompromittere livskvaliteten for patienten. EMS-- eller elektromagnetisk stimulation--er en behandling, der anvendes på tilskadekomne rotator manchetter med fremragende resultater.

Behandling

EMS maskine er en lille boks med elektroder, som tilsluttes ledninger. Disse ledninger løber ned til elektroder, som er placeret på patientens skulder i forskellige steder hvor vævet skal stimuleres, og derefter højfrekvente skud af elektromagnetiske impulser sendes gennem ledningerne i patientens skulder.

Hvad det betyder

Hver puls forårsager væv under elektroderne kontrakt og puls med elektricitet og magnetisk resonans. Dette øger blodcirkulationen til det skadede område, som bistår i healing og stimulerer også bevægelse af muskler, som kan være gavnligt, især efter operationen.

Hyppighed og Tolerance

Da behandlingen indebærer milde elektriske stød, kan patienter tage lidt tid at vænne sig til følelsen. Normalt, patienter begynder med en lavere frekvens og derefter, efter et par sessioner, er i stand til at udholde stærkere sessioner. Normalt, jo højere frekvens, jo mere intens terapi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com