Sådan bruger du en spiseforstyrrelse projektmappe

02/18/2012 by admin

Sådan bruger du en spiseforstyrrelse projektmappe

Der er mange metoder til at hjælpe folk med spiseforstyrrelser overvinde deres sygdom. Uanset om du lider af anoreksi, bulimi, tvangsmæssig overspisning eller anden spiseforstyrrelse, kan en projektmappe hjælpe dig med at dokumentere dine følelser omkring mad på vanskelige tider.

Instruktioner

• Være ærlig. Den spiseforstyrrelse projektmappe vil kun hjælpe dig hvis du er helt åbne for at bruge det til hjælp. Det betyder, at du skulle skrive ned alle dine følelser og hændelser uden at ændre nogen af de faktiske omstændigheder.

• Kendskab til de situationer, der fremkalder dine dårlige vaner. Brug en spiseforstyrrelse projektmappe til at dokumentere din provokationer og skrive ned andre måder at du kunne håndtere disse situationer.

• Lære at genkende grænser. Dit behov over spise, rense eller sulte dig selv kommer fra et behov for kontrol. Begynde at tage kontrol over andre områder af dit liv, og bruge projektmappen til at hjælpe dig med at genkende, hvor dine grænser er.

• Acceptere dig selv og være venlig. Ikke kritisere dig selv når du er nødt til at nedskrive præcis hvordan dine spisevaner gået hver dag. Tillad dine poster for dagen for at hjælpe dig med at lære at tage sig af, og elsker, dig selv.

• Forstå, at du muligvis har brug for hjælp udefra. Brug en spiseforstyrrelse projektmappe til at være sårbare med en terapeut. Disse projektmapper kan hjælpe dig med at være helt åben og ærlig over for ham eller hende, og kan åbne din vej til nyttiggørelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com