Fugl foderautomater & menneskers sundhed

02/17/2012 by admin

Fugl foderautomater & menneskers sundhed

Fugl foderautomater fuld af fjervildt besøgende er dejligt at se, men de kan også sprede sygdommen, hvis ikke ordentligt vedligeholdt. Uhygiejniske foderautomater kan være en transmission punkt ikke kun fra fugl til fugl, men i nogle tilfælde, fra fugl til menneske. Øve god sanitet på fugl-fodring stationer er det bedste forsvar mod spredning af sygdom.

Mulige sygdomme

Den mest almindelige sygdom spredes ved bird-fodring stationer er salmonellose, som overføres af forurenet fugleklatter, Ifølge National Wildlife Health Center (NWHC). Det er forårsaget af Salmonella-bakterien, der kan dræbe fugle og syg mennesker. En anden almindelig sygdom ved fugle er Trichomoniasis, forårsaget af protozo parasitter, at påvirker dyr og mennesker. Duer og duer er særligt modtagelige og kan spredes parasitten gennem inficeret fecal efterladenskaber. Fugleinfluenza, eller aviær influenza, er usandsynligt at være et problem på en baggård fugl feeder, ifølge NWHC. Det er normalt kun indgået af rørende ænder og kyllinger med bare hænder.

God sanitet

Den nemmeste måde at beskytte dig selv mod sygdomme på fugl foderautomater er gennem god sanitet. Grundigt vaske dine hænder med sæbe og vand efter håndtering af frø og foderautomater. Ren engangs handsker er en god praksis. Mindst en gang om måneden, desinficere din fugl foderautomater. Brug en opløsning af 1 del klor blegemiddel til 9 dele vand. Fordybe den tomme indføring i opløsningen i 2 til 3 minutter og lad det luft tørre før den returneres til dets placering i din værftet. Også, altid holde foderautomater gratis ekskrementer og affald.

Fortrængning

En anden vigtig forholdsregel mod spredning af sygdom er at afhjælpe trængslen på fugl foderautomater. Overfyldte foderautomater er en af de mest almindelige transmission punkter for fugl sygdom. Give mange foderautomater hele gården, i modsætning til blot ét websted, NWHC anbefaler

Skarpe kanter

Kontroller foderautomater har ingen skarpe kanter eller point for at skade fugle. Bakterier kan indtaste en fugl system gennem selv de mindste cut. Andre sikkerhedsforanstaltninger omfatter ændre placeringen af foderautomater regelmæssigt for at forhindre ophobning af fecal spørgsmål i et område, og at holde fuglefrø i forseglede beholdere til at holde skadedyr. Altid kassere noget muggen eller muggen mad.

Plante stauder

Plantning en naturlig fugl feeder er en let skridt til at mindske risikoen for smitteoverførsel. Tilføje stauder hjemmehørende i dit område for at tiltrække fugle til din have. Plante solsikker at tiltrække finker og trompet-formet enårige henlede kolibrier. Fuglene elsker også at fodre på frugtbærende træer og buske.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com