Mulige årsager til svimmelhed

07/29/2010 by admin

Mulige årsager til svimmelhed

Følelse svimmel er foruroligende. Der er to forskellige typer af svimmelhed. Det kunne være, at du føler dig svimmel. Dette er når du føler dig svag, og at du kan besvimer. Du kan selv føle sig en smule kvalmende. En anden form for svimmel er når du oplever svimmelhed. Dette er forskelligt fra føler svimmel — du føler som om tingene omkring dig er på vej, selv om du ikke er. Du kan føle som om du spinning eller hvirvlende.

Angst

Stress påvirker kroppen på mange forskellige måder. Ifølge eMedicine sundhed medfører stress ofte angst. Hvis du lider af stress og angst ofte, kan du føler dig svimmel. En af de vigtigste grunde til at folk føler sig svimle er, at de ikke får nok blod til hjernen. Hvis du er at have panik eller angst angreb, er ofte din vejrtrækning ikke konsekvent. Der fører til følelsen svimmel og desorienteret.

Lavt blodsukker

En anden mulig årsag til svimmelhed er lavt blodsukker, også kendt som hypoglykæmi. Ifølge Linda J. Vorvick, MD opstår lavt blodsukker når for meget insulin frigives til blodbanen, eller glukose i kroppen er brugt op for hurtigt. Dette fører til utallige symptomer, herunder svimmelhed. Dette kan forekomme, hvis du spiser de forkerte slags mad, eller ikke spiser nok mad.

Medicin

Ifølge WebMD har medicin ofte bivirkninger som svimmelhed. (Referencer 3) Dette er især tilfældet, når du tager beroligende midler, antidepressiva, antibiotika eller blodtryk medicin. Medicin kan forårsage svimmelhed, ved at forårsage dehydrering, eller ved at ændre kemikalier i hjernen. Beroligende og beroligende midler vil føre til svimmelhed, hvis du prøver at være alt for aktiv efter at tage dem.

Sygdom

En almindelig forkølelse eller influenza er ofte ledsaget af svimmelhed. Denne type af svimmelhed er normalt mere af sorten ør. Mens du lider af en sygdom, er resten den bedste måde at undgå at blive svimmel. Drikke rigelige mængder af væsker er også nyttigt, da sygdom kan også føre til dehydrering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com