Årsager hvorfor du bør bære en sikkerhedssele

04/20/2012 by admin

Sikkerhedssele design er blevet forbedret i de seneste årtier. Sikkerhedsseler, som engang bestod kun af en hoftesele, er meget mere behageligt og mere effektive til at forebygge skade. Ved hjælp af din plads bælte-- og især i forbindelse med airbags--kan forhindre alvorlig skade, hvis du er involveret i en ulykke. Sikkerhedsseler kan redde dit liv, som statistikker fra NHTSA show.

Derfor en

National Highway Traffic Safety Administration rapporterede, at i 2006, sikkerhedssele anvendelse, ca 15,383 mennesker blev reddet fra fatal skade i bilulykker.

Grunden til to

Sikkerhedsseler forhindrer dig i at blive skubbet ud fra bil i høj hastighed eller rollover ulykker. Ifølge James Madison Universitys sikkerhedssele statistikker er beboerne af køretøjer 25 gange mere tilbøjelige til at blive dræbt eller såret hvis de er bortvist fra køretøjet.

Derfor tre

Den kombinerede brug af sikkerhedsseler med airbags kan reducere din chance, hvis du er involveret i en ulykke med en brækket ryg med 33 procent, ifølge Medpage i dag.

Grunden til fire

I mange stater er det nu en lov, der fører og passagerer i forsæderne bære en sikkerhedssele på alle tidspunkter.

Overvejelser

For at være mest effektiv, skal sikkerhedsseler bæres korrekt. Med andre ord bør ikke bælte bæres snoet eller for løs. Skulderstropperne skal passe komfortabelt på tværs af brystet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com