Rygproblemer fra kontorstole

04/25/2012 by admin

Rygproblemer fra kontorstole

Sidder på en kontorstol for lang stints tid kan placere ujævn pres på rygsøjlen og øge risikoen for rygproblemer. De fleste af disse tilbage lidelser kan forebygges ved at vælge den rigtige kontorstol og lære at sidde i det ordentligt.

Stol udvalg

Vælg en ergonomisk kontorstol, der understøtter den naturlige kurve af ryggen. Stolen skal have en kontur pude, der tvinger den nederste del af ryggen til arch når du sidder. En ordentlig kontorstol skal også have armlæn, der tillader dig at hvile dine arme i en 90 graders vinkel til aflastning på nakke, ryg og skuldre.

Kropsholdning

Holde dig skuldrene tilbage og justere din kontorstol, så din arbejdsstation er albue-højde og din computerskærm er øjenhøjde. Undgå lænede sig frem eller lade din rygsøjlen kurve ind i en "C" position. Sidde med din bum røre bagsiden af stolen og lårene parallelt med gulvet. Også, holde dine fødder fladt på gulvet for at lette presset på din nederste del af ryggen.

Overvejelser

Selv om korrekte arbejdsstillinger og en ergonomisk kontorstol kan reducere risikoen for rygsmerter, er sidder i en stilling for længe dårligt for ryggen. Så få fra din kontorstol hver 30 minutter til at gå rundt og strække.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com