Nærende fødevarer til førskolebørn

08/07/2012 by admin

Nærende fødevarer til førskolebørn

Børn i børnehaven har brug for næringsrige fødevarer til at brødføde deres krop behov for energi. Men mange småbørn er picky eaters, så det er en udfordring at finde en balance mellem sunde fødevarer, der er også lækker. Deres smagsløg er ikke udviklet som en voksen, så nogle grøntsager smager bittert til dem. Kombinere dem med frugt eller sødere fødevarer er en måde at få førskolebørn nødvendige næringsstoffer.

Grønne Smoothies

Preschoolers skal mørke bladgrøntsager i deres kost, fordi disse fødevarer er højt indhold af magnesium, calcium og andre næringsstoffer er nødvendige for til dyrkning af organer. Men spiser grønne betyder ikke sidde godt med de fleste småbørn, og endda nogle ældre børn. Du kan skjule smagen af grønne ved at kombinere dem med andre fødevarer. Tilføj 1/2 kop vand til din blender og 1 håndfuld grønkål eller en anden type af mørk bladgrøntsager. Tilføj 2 bananer og 2 kopper af blåbær i blandingen og blend på høj i ti sekunder. Smage de færdige smoothie for at se, hvis dit barn vil godkende af smag. Tilføje et par mere blåbær på toppen og tjene. Bær og bananer er også godt for dit barn, fordi de er høje i C-vitamin og kalium.

Selleri og honning-ristede jordnøddesmør

Selleri er højt indhold af vitaminer og mineraler som kalium, vitamin K, vitamin B6 og vitamin C. Men små børn normalt ikke gerne spise selleri i sig selv. Skære op selleri stilke i små stykker og spredt honning-ristede jordnøddesmør på pinde. Som en bonus er jordnøddesmør højt proteinindhold.

Herb laks

Små børn har brug for en masse protein og sunde fedtstoffer i deres diæt. Laks er høj i protein, vitaminer og omega-3 fedtsyrer. Sættetid en laks filet i rosmarin, purløg og grapeseed olie i et par timer. Placer laks i et ovnfast fad og drys mere urter på toppen. Bage på 325 grader i 40 minutter, eller indtil gylden brun.

Æg og frugtskål

De fleste små børn elsker frugt, og de fleste frugt er høj i C-vitamin og vigtige mineraler. Skær jordbær, honeydew meloner og andre frugter og sted i en skål. Derefter lave røræg og tilføre dem Revet cheddar ost. Æg er fremragende til små børn, fordi de er høje i protein og omega-3 fedtstoffer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com