Hvor længe bor bakterier på Latex handsker?

08/01/2012 by admin

Hvor længe bor bakterier på Latex handsker?

Bakterier er stort set overalt, og det er svært at holde dine latex handsker Kim-fri. Længden af tid, at bakterier kan overleve på latex handsker varierer og er afhængig af en række faktorer, såsom luftfugtighed, temperatur, type overflade, og bakterier.

Fugtighed

Luftfugtigheden er hovedansvarlige for bakterier overlevelse, fordi de fleste bakterier ikke kan holde sig i live på helt tørre overflader. Enhver form for fugt på latex handsker kan give et område, hvor bakterier er tilbøjelige til at leve og reproducere. Bakterielle og virale bakterier vil hurtigt dø hvis luftfugtighed er mindre end 10 procent.

Temperatur

Visse bakterier som E. coli og den calicivirus, (som forårsager mave influenza sygdomme), foretrækker rumtemperaturer til at leve på latex handsker. E. coli bakterier kan overleve fra et par timer til en hel dag uden for kroppen. Calicivirus har en længere levetid, fra flere dage til uger. Andre vira som HIV, udløber i overværelse af sollys næsten øjeblikkeligt.

Typer af overflader og bakterier

Ifølge MayoClinic.com, holde forkølelse og influenza bakterier normalt sig i live længere på hårdere områder som stål og plast skaller ikke på blødere underlag som tekstiler, klude og latex handsker. Derudover sager virus type. For eksempel, influenza virus har tendens til at leve længere end kold virus uanset den overflade, hvor de findes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com