Kosten anvendelser for pektin

05/08/2012 by admin

Kosten anvendelser for pektin

En opløselige kostfibre, pektin tilbyder en bred vifte af sundhedsmæssige fordele, og kan findes naturligt i frugt som æbler og brombær og grøntsager såsom gulerødder. Det kan også tages som et kosttilskud. Fra sænke dit kolesterol balance insulin niveauer til at fungere som en fortykkelse stof i syltetøj, gelé og kager, besidder pektin en bred vifte af anvendelser.

Fortykkelse Agent

Kemikalier og fysiske natur af Pektin kan det bruges som geldannende agent, når det udvindes fra skaller af citrusfrugter. Tilføje pektin for at blive tykkere syltetøj, gelé eller yoghurt. Det kan også findes i industrielt fremstillede ketchup. Pakker af Pektin beregnet til geldannende og fortykkelse kan findes på købmandsforretninger, ofte lagt på hylden med konservering forsyninger.

Diabetes

Pektin kan bruges til at hæmme en bølge af blodsukkerniveauet og forbedre din krops insulinresistens, hvis du er diabetiker. Denne fiber gør du føler dig fuld, du skal spise mindre. Det sænker også din glukose optagelse priser efter spise fødevarer med glykæmiske kulhydrater sådan hvidt mel eller hvidt sukker. Men da pektin er føjet til sukker, såsom når det bruges til at fortykkes marmelade, bliver det skadelige for en diabetisk person.

Kolesterol

Højt kolesteroltal kan føre til hjertesygdomme og slagtilfælde. Du kan tage pektin---, enten som et kosttilskud eller ved at spise frugt og grøntsager rig på pektin---at reducere din serum kolesterol, som er forårsaget af at spise fødevarer med højt indhold af mættet fedt, og lav densitet lipoprotein (LDL) kolesterol, som kan være forårsaget af fedme eller graviditet.

Andre anvendelser

Pektin produceret af panax ginseng aids kroppen i heling af sår. Pektin findes ofte i medicin, behandler af halsbrand, forstoppelse og diarré. Hos børn, kan det forkorte perioder med diarré og opkastning samtidig minimere kroppens behov for genbestilling væsker. Pektin kan også hjælpe behandle infektioner og sår i munden og halsen, og hæmme tungmetalforgiftning. Denne kostfibre kan endda reducere virkningerne af stråling og hjælpe med at stoppe væksten af prostatakræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com