Definition af pludseligt vægttab

02/13/2012 by admin

National Institutes of Health hedder det, at pludseligt vægttab er defineret som at miste mere end fem procent af din samlede kropsvægt i seks til 12 måneder, uden diæt eller motion. Utilsigtet vægttab, kan som NIH vilkår, følge af depression, dental sundhedsspørgsmål, der reducerer ens evne til at spise komfortabelt eller fra sygdomme som spiseforstyrrelser, kræft, AIDS, hyperthyroidisme, brugen af visse stoffer, fordøjelsesforstyrrelser eller et tab af appetit. NIH anbefaler folk med tandsundhed problemer at få dem rettet. Dem, der har sygdomme som kræft, AIDS eller hyperthyroidisme kan arbejde med en ernæringsekspert til at designe en kost eller de muligvis rør fodring for at forebygge muskelsvind. Mennesker med spiseforstyrrelser, tab af appetit, fordøjelsesforstyrrelser, depression eller som misbruger stoffer vil sandsynligvis have nogle form for medicinsk intervention at inddrive helt.

Identifikation

At tabe sig pludselig kan være et resultat af angst, depression eller mere alvorlig sygdom. Generelt, hvis du mister en betydelig mængde af vægt hurtigt uden forsætlig slankekure eller udøver, overveje at se din læge. For eksempel, vil hyperthyreoidisme, eller at have en overaktiv skjoldbruskkirtel, fremskynde dit stofskifte, så at du brænder gennem din daglige kalorier. Hvis du mener, du har oplevet angst, depression, stofmisbrug eller en form for spiseforstyrrelse, der har reduceret din normale daglige kalorieindtag, er kortsigtede terapi og rehabilitering programmer tilgængelige på en ambulant. Andre alvorlige sygdomme som cancer, AIDS eller Fordøjelsessystemet lidelser som diarré kan også resultere i hurtigt vægttab.

Funktioner

Alle disse betingelser ofte resultere i et tab af appetit og reduktion i vægt. Disse betingelser kræver forskellige behandlinger efter den enkeltes behov. Mennesker med affektive sindslidelser eller et stofmisbrug spørgsmålet kan glemme at spise eller har ingen interesse i at spise eller spiser meget lidt. Personer med en spiseforstyrrelse såsom anoreksi eller bulimi kan har et forvrænget selvbillede og binge og rense eller kost strengt og motion for at tabe sig hurtigt.

Tidsramme

NIH definerer pludseligt vægttab som at miste mere end fem procent af din normale kropsvægt i seks til 12 måneder. Normalt, opfordres sundt dieters til at miste mere end 1. 5 til 2 pounds per uge, hvis de spiser en passende kost og motion. Pludseligt vægttab betyder eksempelvis, at hvis du vejer 135 pounds og tabe 35 pounds i kun seks måneder, uden slankekure og motion, kan du have en medicinsk vurdering.

Overvejelser

Hvis du oplever et pludseligt vægttab, når du oplever en dramatisk liv ændres, kan det være midlertidige. Sådanne ændringer omfatter en ny job (eller tab af et), er underbeskæftigede, start college, starter eller slutter et intimt forhold, død i familien eller en overgang til en ny placering. Stress og angst er forbundet med nogen af disse scenarier og kan bede pludseligt vægttab.

Advarsel

At miste denne form for vægt pludselig kan tilskrives flere forskellige årsager. Generelt, en blodprøve og spørgeskema om spisevaner vil hjælpe med at finde årsagen. NIH advarer forældre at overvåge opførslen af deres teenage-børn, der kan tage en pludselig, sygelig interesse i slankekure og motion. Hvis de bruger afføringsmidler, har detox te eller andre kosttilskud at erstatte måltider dem vurderet af en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com