Anvendelser af magnesiumstearat

04/04/2012 by admin

Anvendelser af magnesiumstearat

I dagens verden af moderne medicin og teknologi, er det næsten umuligt at undgå at komme i kontakt med magnesiumstearat. Hver gang du bader du sandsynligvis kommer i kontakt med det (se på ringe omkring din balje---de delvis består af magnesiumstearat). Faktisk hævder aktuelle estimater, de fleste mennesker forbruge så meget som 6 ounces magnesiumstearat som tilsætningsstof inaktive i deres mad eller medicin om året. Dette har skabt en debat om potentielle sundhedsrisici i forbindelse med denne meget almindelige, naturligt danner tilsætningsstof.

Identifikation

Magnesiumstearat tilhører en gruppe af naturligt forekommende fedtsyrer kaldes stearinsyre (også kaldet octadecanoic syre). Det består af to stearinsyre molekyler følgeskab af en ioniske obligationer til en magnesium atom. I naturlig form, magnesiumstearat er en hvid, brændbart pulver, og er ikke opløselig i vand.

Bruger

Den primære brug af magnesiumstearat er som en farmaceutisk hjælpestof, hvilket betyder, at det er blandt de medicin tilsætningsstoffer, der er inaktive. Food and Drug Administration (FDA) viser 40 officielle kategorier af hjælpestoffer og godkendte materialer der skal bruges som hjælpestoffer i fødevarer og medicin. FDA klassificerer magnesiumstearat som en glidant, eller granulering agent. Magnesium stearat funktioner i medicin ved at forhindre de forskellige molekyler opveje medicin fra sammenklumpning sammen, hvilket sikrer at den korrekte dosis er opnået i hver pille lavet.

Debat om sikkerhed

I de seneste år vokset en debat omkring brugen af magnesiumstearat i vitaminer og medicin, vi tager. Nogle virksomheder, der producerer vitaminer og præskriptive lægemidler har fremsatte påstande om de negative langsigtede bivirkninger af bruger magnesiumstearat som en glidant. Citerer et par specifikke undersøgelser, hævder disse virksomheder, at magnesiumstearat hindrer optagelsen af andre næringsstoffer. Både Miljøstyrelsen og Occupational Safety and Health Administration klassificerer magnesiumstearat som et farligt materiale, og magnesiumstearat har vist sig for at være en immunsupprimerende.

Fakta

FDA har godkendt magnesiumstearat som hjælpestof til farmakologisk anvendelse. Virksomheder, der bruger tilsætningsstoffet overholde strenge protokol i det beløb, der kan bruges i deres piller til at sikre, at acceptabel, sund niveauer af magnesiumstearat opretholdes.

En undersøgelse med titlen molekylære grundlag for de Immunosuppressive handling stearinsyre på T celler---citeret af virksomheder decrying skaden af magnesium stearat---ikke indebærer undersøgelse af magnesiumstearat som et tilsætningsstof, men virkningerne af magnesiumstearat som del af en større sammensatte der tilsammen skade immunsystemet. Artiklen er meget fordrejet hvis plejede at hævde skader på immunsystemet lige fra ved hjælp af magnesiumstearat som hjælpestof.

Mens magnesiumstearat er en fedtsyre, FDA lister det blandt de sunde typer af mættet fedt, der ikke kun ikke skader vores organer, men i virkeligheden er nødvendige for visse processer i kroppen.

Konklusion

Mens der er nogle spørgsmål, der stadig skal besvares med hensyn til de sundhedsmæssige risici forbundet med brugen af magnesiumstearat i vitaminer og medicin, den aktuelle videnskabelige beviser overvældende tyder på der frygter (for det meste formeret af virksomheder, der vil stå at drage fordel af frygten) om dets sikkerhed er ubegrundet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com