Spolorm symptomer

07/04/2012 by admin

Når nogen taler om en menneskelig parasit, kunne de henvise til spolorm. Det er en af de mere almindelige parasitter, der bruger mand som sin vært. Der er dog ikke blot én type af rundorm, der finder vej til vores systemer. To af de almindeligste rundorme er trikinose, som er den hovedansvarlige for trikinose, og ascaris, årsagen til ascariasis. Hvis en person er uheldig nok til at indtage æg fra en af disse parasitter, kan det forårsage en infektion, der bringer med sig en række ubehagelige symptomer.

Fravær af symptomer

Ved selve starten af en rundorm infektion, vil ikke mange mennesker vise nogen symptomer. Dette er hovedsagelig på grund af sværhedsgraden af angreb, som der kan kun være et par larver i kroppen. Når en person indtager æg fra en rundorm, tillade syrer i maven disse æg at bryde åben og larver til graver sig ned i kropsvæv hvor de kan nu modne og yngle. Det er ikke indtil at antallet stiger, undertiden kun lidt, at folk begynder at vise nogen symptomer.

Fordøjelses forstyrrelser

For de fleste mennesker forårsager en rundorm infektion forstyrrelser i fordøjelsessystemet. Typisk vil dette åbenbart som nogle niveau af smerter eller kramper i maveregionen. Når dette sker, er det ikke på grund af larverne trænge ind på væggene i maven, men faktisk foring af tarmen. Det meste af tiden, denne smerter eller kramper, især i tidligere faser af en infektion, vil være subtile eller kedelig. Personen kan begynde at producere løs, vandig afføring eller mørke, Bie afføring, hvilket er en indikation af nogle intestinal blødning på grund af angreb. Og han kan også opleve periodiske episoder af kvalme.

Tarm nød

Opholder sig i denne samme region af kroppen, kan en smittet person lide forværrede symptomer på en parasitisk angreb. Som rundorm fortsat at opleve en rykind i deres numre, en person kan begynde at gennemgå nogle vægttab samt mere alvorlige mavekramper og mere hyppige episoder med kvalme, undertiden så alvorlige, at det vil forårsage nogle opkastning. Men denne opkast kan ikke bare holde fødevarer, men også rundorm, selv.

Respiratoriske problemer

Afhængigt af typen af rundorm lider nogle mennesker af spørgsmål, der vedrører deres respiration. Dette sker når larverne finde deres vej ind i en persons lunger. Når her, de graver sig ned i de væv hvor de nu kan modnes og race. Dette vil forårsage en person at opleve en åndenød, nogle hvæsen og en hoste.

Andre symptomer

Hvis larver er tilladt at infiltrere en persons blodbanen, kan angreb fortsætte med at flytte rundt i kroppen. Når dette sker, kan en person begynder at gennemgå smerte og ubehag i muskler i kroppen samt lider af nogle hævelse i ansigtet. For nogle mennesker, vil en parasitisk infektion lynhurtig mere hyppig hovedpine eller feber. For andre, vil det medføre en større følsomhed over for lys eller endda pink øjet, ifølge Mayo Clinic. Det afhænger af hvordan kroppen reagerer på angreb af rundorme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com