Hvordan man skal fortolke tilstedeværelse af coliforme bakterier bakterier

08/15/2010 by admin

Hvordan man skal fortolke tilstedeværelse af coliforme bakterier bakterier

Colibakterier bakterier findes naturligt i mave skrifter af mennesker og dyr, ifølge New York State Department of Health hjemmeside. Disse bakterier findes i affald og findes naturligt i jorden og på planter. Ikke alle coliforme bakterier er farlige og ikke alle leve strengt i fecal spørgsmål. Men nogle bakterier som Escherichia coli, eller E. coli, bor kun i afføring og er indikatorer for fækal forurening. For at fortolke tilstedeværelse af coliforme bakterier bakterier, skal du udføre simple vand test og forstå resultaterne ved at identificere bakterier kolonier.

Instruktioner

Test vandet For colibakterier bakterier

• Indsamle en vandprøve, ved hjælp af en steril beholder, til at undgå krydskontaminering. Mængden af vand du skal bruge varierer, afhængigt af brugen af det vand, du tester. Efter en test guide produceret af Indiana University, skal du teste 100 milliliter af drikkevand, fem milliliter af flodvand og en milliliter eller mindre rå spildevand.

• Overførsel vand, 1 mL doser, straks til en petriskål, som indeholder Coliscan medium. Hvis du tester uden for et laboratorium, mix 1 ml vand og Coliscan medium, og derefter sætte den på is, indtil du vender tilbage til laboratoriet.

• Inkuber din lukket petriskål for 24 til 48 timer i et varmt sted. Temperaturen bør forblive omkring 90 grader.

Fortolke testresultater

• Antal bakterier kolonier ved hjælp af et forstørrelsesglas; Bemærk deres farve og spredning. Kolonier, der er ujævnt fordelt i en parabol kan betyde forkert forsegling. Disse retter er ubrugelig. Dine resultater bør læses som: parabol A: samlede 21, 6 rød, 5 lilla, 10 grå.

• Find TC (total coliforme bakterier) og FC (fækal colibakterier) af hver petriskål. Ifølge guiden Indiana University test er røde og lilla bakterier kolonier i dit petriskål colibakterier bakterier. Antallet af røde og lilla kolonier kombineret er din TC. Lilla kolonier er specifikt fækal-bolig bakterier eller FC. Andre farver som grå, er ikke colibakterier bakterier. Se bort fra dem.

• Sammenligne dine resultater med colibakterier standarder. Ifølge Indiana University guide, er de standard tilladte kolonier af coliforme bakterier bakterier:

Drikkevand: 1 TC

Alt kontakt kropsvæske (såsom i en swimmingpool): 200 FC

Delvis kontakt kropsvæske (såsom en flod, der anvendes til kanosejlads): 1000 FC

Behandlede spildevand: 200 FC

• Forstå dine resultater. Hvis mere end 1 koloni vokser i dit drikkevand prøve, er du øget risiko for sygdom. Hvis kolonierne vokser i dit drikkevand er rød, dit drikkevand er sikkert har været forurenet med afføring. Men hvis 950 kolonier vokser i et fad med vand fra en flod, hvor du gå sejlsport, er du stadig sikker.

Tips & advarsler

  • Brug beskyttelsestøj og latex handsker, når du tager vandprøver.
  • Indsaml om to gange vandprøver du tror, du har brug for. Dette forhindrer en returrejse til feltet, hvis der er spild eller en dårligt forseglede petriskål.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com