Kolon rense ingredienser

09/12/2012 by admin

Kolon rense ingredienser

Naturlige retsmidler, at træde i stedet for receptpligtig medicin er populær på grund af lethed med som de kan opnås, og deres relativt lav pris. Kolon rensning produkter er nogle af mest populære på markedet som de hævder at hjælpe med at løse en række lidelser. De vigtigste ingredienser, der anvendes i kolon rensning programmer har været kendt i tusinder af år og let kan findes i helsekostforretninger.

Historie

Ingredienser i moderne dag kolon rensning produkter er blevet brugt så tidligt som 3000 f.kr. i Egypten og blev ofte brugt af folk i Grækenland mellem 1100 f.kr. og 146 f.kr. Mikrobiolog Ilya Iljitj Mechnikov gennemførte undersøgelser i 1880erne og 1890s, der angivet giftstoffer i blodet kunne nå frem til tyktarmen og forårsage sundhedsmæssige problemer, som resulterede i en stigning i brugen af kolon rense ingredienser. Støtte fra det medicinske samfund var for kolon udrensning aftaget betydeligt gennem hele 1900-tallet med mange medicinske tidsskrifter, herunder Journal of American Medical Association, viser, at der var lidt at ingen beviser til støtte for den kolon udrensning gavnlige i nogen måde.

Typer

Der er tre vigtigste ingredienser, der anvendes i næsten alle kolon udrensning programmer. De fleste benytter en kombination af jord-up frø af psyllium plante med pulveriseret senna blad. Nogle bruger i stedet en ekstrakt lavet af barken af Cascara Sagrada plante. Der er også flere velkendte folkemusik retsmidler for colon udrensning der involverer drikke blandinger af citron og lime saft med ahornsirup og Cayenne peber tre gange om dagen.

Funktion

Colon udrensning ingredienser fungere som enten en stimulerende eller bulk-dannende naturlige afføringsmidler, der normalt forårsager ekstra afføring indenfor 6 til 10 timer. Kolon rensning programmer solgt på hjemmesider eller gennem helsekost butikker hævder ofte, at deres aktive ingredienser fjerne toksiner eller bebyggede fecal spørgsmål, der ikke er skyllet fra tyktarmen i løbet af en normal afføring.

Overvejelser

Food and Drug Administration har ikke testet senna, psyllium, Cascara Sagrada eller citron saft blandinger til kolon rensning. FDA har ikke godkendt nogen af kolon rensning produkter på markedet, så deres virkninger ikke kan garanteres. Ingen af de ingredienser, der anvendes i kolon rensning produkter bør nogensinde høstet eller forbruges i deres rå stater, da de alle forårsage kramper og opkastning. De bør altid tages med mindst et helt glas vand eller de kan faktisk have den omvendte effekt og forårsage forstoppelse.

Advarsel

Konsultere din læge før du tager nogen af de store kolon rensning ingredienser, især hvis du er gravid, sygepleje, eller tager nogen receptpligtig medicin. Alle kolon rensning ingredienser har været kendt for at forårsage diarré, dehydrering og forhindre mange medikamenter fra at blive absorberet korrekt af kroppen. Tag ikke senna over lange perioder, som det har været dokument, det kan forårsage alvorlige leverskader.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com