Kost piller at fremskynde stofskifte

03/16/2011 by admin

Metabodrin, Lipro kost piller, ekstrem kost brænde, ballistiske, Tight: disse er blot nogle af de kost piller på markedet, der foregiver at fremskynde metabolismen og hjælpe dig tabe sig hurtigt. Mange mennesker, der kæmper med deres vægt lokkes til løftet om store resultater i en kort periode, men de fleste kost piller, der gør store løfter enten ikke levere eller indebærer alvorlige sundhedsmæssige risici for forbrugerne.

Stofskifte

Mayo Clinic definerer stofskifte som "proces, som din krop omdanner hvad du spiser og drikker til energi." Kroppen er konstant at konvertere energi for at drive både indlysende og mindre indlysende bedrifter, et eksempel på de mere indlysende bliver fysisk bevægelse og et eksempel på den mindre indlysende der lever funktion. Således, kroppen har brug for energi hele tiden. Hvor meget energi kroppen har brug for og hvor meget er overflødige kan estimeres ved at fastlægge din Basal Metabolic Rate (BMR) og factoring i dit niveau af fysisk aktivitet og mængden af energi der kræves for fordøjelsen. BMR er mængden af energi (antal kalorier) din krop forbrænder i hvile. Der er en række af BMR regnemaskiner tilgængelige online, som vil tilnærme antallet af kalorier du bør være brændende baseret på din højde, vægt og køn.

Slankepiller

Mange kost piller løfte om at øge stofskiftet, hvilket betyder, at kroppen forbrænder flere kalorier end det foreslåede antal bestemmes af BMR, som til gengæld lover vægttab eller mere specifikt, fedt tab. Men ingen af disse piller har modtaget mad og Drug Administration (FDA) godkendt, hvilket betyder, at ingen af dem har vist sig både sikker og effektiv. Faktisk i 2007 lover er der kun én over-the-counter kost pille, der er blevet godkendt af FDA--Alli-- og at pille ikke en stigning i stofskiftet, men snarere et fald i fedt absorption. (Blive advaret, dog, at mens et effektiv supplement til at spise sundt og udøvelse, bivirkningerne ved Alli kan være rodet; MSNBC'S Melissa Dahl rapporterer, at forbruge mere fedt end den anbefalede tilførsel kan og resultere i uventede og ukontrollabel afføring.)

Andre kosttilskud

Der er flere naturlige metoder til at fremskynde dit stofskifte, selvom disse re ikke støttet af de fleste medicinske fagfolk, enten. For eksempel, siger WebMD, at grøn te gør ophøje stofskiftet lidt, men ikke nok til at resultere i vægttab. Det samme gælder for chilipebre, som indeholder capsaicin. Koffein øger dit stofskifte, men undersøgelser har ikke endegyldigt bevist sin effektivitet i vægttab.

I stedet for at tage chancer med piller eller laste dig selv op med kaffe, tyder WebMD på, at du i stedet øge din omega-3 fedtsyrer og motion.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com