Hvordan at blive gravid efter at holde op med at pille

03/20/2011 by admin

Hvordan at blive gravid efter at holde op med at pille

At blive gravid efter afslutning af p-piller kan tage én ægløsning cyklus eller mange flere. Enhver kvinde er forskellige, og hver graviditet vil tage sin egen tid. Fordi så mange ting skal være lige ret til at gøre en baby, er chancerne for at have en abort høj.

Instruktioner

• Tage Prænatal vitaminer. Din kemiske makeup i kroppen skal være lige ret for at undfange. Så, efter at holde op med p-piller, eller endda før, begynde at tage vitaminer specielt lavet for gravide kvinder forsøger at blive gravid.

• Give dig selv tid. Nogle kvinder, selv med nogen fysiske problemer at forebygge graviditet, kan tage op til 1 år at blive gravide efter at holde op med at pille. Understreger ud over ikke at være om er at blive gravid hver måned skadeligt for din krops sundhed og din evne til at undfange.

• Få masser af motion. Du ønsker at gøre din krop ind i et hjem for lille baby. For at gøre det hjem det sundeste et muligt, skal du virkelig passe på dig selv og din krop.

• Besøge din læge. Du gynækolog har alle dine medicinske historie, og vil være i stand til at hjælpe med at udpege nogle områder, der kan give dig problemer. Han eller hun kan også være i stand til at give dig anvisninger på hvordan man kan øge dine odds for at blive gravid efter at holde op med at pille.

• Køb en ægløsning kalender eller en ægløsning prædiktor kit. Disse vil hjælpe dig med at finde din ægløsning cyklus. Efter at holde op med at pille, vil det være vigtigt for dig at finde ud, når kroppen ægløsning på sin egen. P-pillen styrker din periode på det samme tidspunkt hver måned, men denne cyklus kan ikke være den naturlige cyklus, din krop er på uden p-piller.

• Have sex ofte, men ikke alt for ofte. At have sex hver anden dag er optimal, som hver dag kunne eventuelt nedbryder sædtal og effektivitet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com