Sådan Care for ældre på plejehjem

06/22/2011 by admin

Uanset om du er en sundhedsperson eller en pågældende slægtning, caring nemlig en ældre bor i et plejehjem kan være en kompliceret virksomhed, især hvis han er at finde overgangen vanskeligt. Det vigtigste er at sørge for, du er så patienten og forståelse med senior, som du kan være.

Instruktioner

• Behandle senior med respekt. Ikke tale til ham, eller bruge ord som "honning" eller "kæreste." Tale ikke til ham som om han er et barn, taler højt og over udtale ord, medmindre det er umuligt at kommunikere med ham ellers. Ikke diskutere hans private business foran andre eller tale om ham som om han ikke er i rummet.

• Forklare alt til ham i en meget klar måde, så han ikke er i tvivl om, hvad der sker. Hvis du tager hans blodtryk, fortælle ham hvad du gør og hvorfor du gør det. For eksempel: "Jeg tager dit blodtryk nu tjekke og se hvordan du laver." Ikke holde ham i mørket. Forvirring vil føre til angst for senior, som forårsager problemer for alle involverede parter.

• Hold dig opdateret på den øverste medicin og lægebesøg lagring vigtige oplysninger og holde styr på eventuelle symptomer, han oplever. Sørg for han ikke løber tør for sin recepter, og etablere en kommunikation med læger og sygeplejersker, spørger så mange spørgsmål som muligt at få en klar idé om, hvad du kan gøre for senior.

• Være opmærksom på at den øverste stemninger. Så mange som 70 procent af seniorer erfaring depression i en institutionaliseret indstilling (Se Ref 2). De kan få deprimeret, nemt at være indespærret i en seng eller kørestol, så det er vigtigt at fokusere på munter fag og emner, der bringer tilbage gode minder. Overvåge TV-programmer, som de kan få nemt forstyrret eller irriteret over tilsyneladende uskyldige materiale. Husk, at solskin og en ændring af natur kan gøre underværker for en senior spiritus.

• Finde finansiel støtte til at dække udgifter til regninger. Undersøge Medicare og Social sikring for senior at se, om han er kvalificeret. For en liste af muligheder, finansiel støtte, besøg www.aging-parents-and-elder-care.com.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com