Hvordan man laver en urtemedicin for gigt

06/26/2011 by admin

Hvordan man laver en urtemedicin for gigt

Gigt er smertefuld betændelse i leddene og kan påvirke folk i alle aldre. Behandling af symptomer på arthritis er en daglig kamp, så undgå regelmæssig indtagelse af kemiske smertestillende og receptpligtig medicin kan hjælpe med at forhindre andre sundhedsmæssige problemer og uønskede bivirkninger. Mens der er ingen kur mod gigt, er der naturlig og effektiv plantestoffer retsmidler, som du kan forberede dig selv derhjemme.

Instruktioner

• Drikke et glas af rå kartoffel saft hver morgen på tom mave. Blend to store kartofler i en blender og stamme saften med et stykke ostelærred. Hvis du ikke kan tage de stivelsesholdige smag, tilsæt nogle citronsaft.

• Tilføje en kop frisk rå vegetabilsk juice til din frokost og middag. Rå saft kan gøres nemt i en blender med en smule vand. Simpelthen stamme og drikke. Især nyttigt grøntsager omfatter gulerødder, selleri og rødbeder.

• Omfatter frisk ananas som en del af din almindelige kost. Ikke blot smager det dejligt og forfriskende, men det er en effektiv urtemedicin, da det kan bidrage til at minimere den smertefulde hævelse og betændelse forårsaget af arthritis.

• Tage 255 mg koncentreret ingefær ekstrakt kosttilskud to gange om dagen. Brugt i århundreder som en urtemedicin til at lindre symptomerne på mange sygdomme, herunder reumatoid artrit, er ingefær en effektiv måde at reducere hævelse og inflammation.

• Massage dine fuger med jomfru kokosolie en gang eller to gange om dagen. Olien ikke kun lugter godt og er en naturlig fugtighedscreme, men kan hjælpe med at lindre ømhed og smerter af gigt leddene.

• Få regelmæssige blid motion at naturligt øge smøring af leddene. Blid gåture og svømning hjælper lindre smertefulde arthritis symptomer, og holder din krop sund og stærk.

Tips & advarsler

  • Det vigtigste element i enhver fysisk eller plantestoffer bod er en sund kost rig på frisk frugt og grøntsager og lav i fedt og sukker.
  • Altid drikke masser af vand for at hjælpe smøre dine led og rense dit system af skadelige toksiner, der kan opbygge og forårsager betændelse i dine led og muskler.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com