Hvordan man kan opnå Ketosis i en lav-Carb diæt

07/04/2011 by admin

Hvordan man kan opnå Ketosis i en lav-Carb diæt

Udtrykket "i ketosis" refererer til en keton-baseret kost. Når en lav carb dieter er i stand til at reducere kulhydratindtagelse, begynder leveren at brænde ketoner i stedet for glucose. Til sidst (efter mest lav-kulhydrat kost planer) vil kropsfedt blive brændt til brændstof forårsager betydelige og hurtige vægttab. Du kan lære at opnå en tilstand af ketose, ved at følge disse trin.

Instruktioner

• Sæt mål. For at opnå ketose med en lav carb kost skal du følge kost meget strengt. Ernæringseksperter, der arbejder med lav carb kostvaner advare den processen afhænger af, hvor grundigt og nøje du overholder reglerne i kosten. For at gøre kosten lettere, skal du angive et vægttab mål for dig selv, der indeholder mængden tid du vil holde sig til den lave carb kost.

• Få din kost struktur. Der er et par forskellige kost strukturer, som du kan bruge til at opnå ketose. Den bedst kendte af diæter er Atkins kost, opkaldt efter sit ophav, Dr. Atkins. Du bør se på typer af fødevarer, der er tilladt og forbudt og hvornår, og hvor meget du kan spise efter kosten.

• Start med induktion. Induktion er det begreb, der Atkins bruger til at henvise til den første del af hans lav carb kost, selvom alle diæter, der har til formål for ketosis har en induktion, eller indledende, behandle. Induktion er de første to uger af den kost, hvor du har brug at ændre din kost drastisk nok til at ændre den måde din krop behandler kalorier. Induktion er en af de mest vigtige og følsomme dele af kosten så Følg de første to uger af slankekure til en "T."

• Grænse periode af ketose. For at opnå en effektiv ketose du bør holde sig til den lave carb kost program af carb indtagelse, så ketose ikke fortsætte alt for længe. Hvis du ender i ketosis for længe pH niveauer i kroppen vil rejse til det punkt, du begynder at brænde muskel i stedet for fedt. Så, mens du bør holde sig til den lave carb kost strengt du bør gøre det for kun det foreskrevne tidsrum for at holde tabe fedt.

Tips & advarsler

  • Du kan kontrollere, om ketose med teststrimler såsom Ketostix, der registrerer ketoner i spyt. Pust af en person, hvis krop brændende fedt har også en karakteristisk "frugtagtig" lugt, der minder om bananer eller neglelakfjerner.
  • Hvis du har eller har mistanke om du måske har, diabetes, må ikke foretage en kost med henblik på ketose. Mennesker hvis organer ikke producerer insulin vil ikke opnå ketose, men vil flytte straks ind i den farlige scene af Ketoacidose, som kan være livstruende.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com