Recovery sats Definition

06/29/2011 by admin

De fleste af tiden, når nogen er syg eller står over for en medicinsk procedure, de ønsker at vide alt om sygdommen eller proceduren. På grundlag af patient undersøgelse er angst relateret til om de vil være de samme efter behandling end de var før. For at give patienterne nogle form for idé om hvad de kan forvente, tale læger til deres patienter om genfindingsprocent.

Definition

Genanvendelsesprocenten er antallet af personer, der går tilbage til deres oprindelige tilstand af velvære efter en sygdom eller medicinsk procedure. Genfindingsprocenterne udtrykkes i procentsatser. For eksempel, hvis otte ud af 10 mennesker blive cancer fri efter vil en serie af kemoterapi og strålebehandlinger, genfindingsprocenten fra kræft og behandling være udtrykt som 80 procent.

Forskelle

Genfindingsprocenterne er ikke det samme for hver sygdom og procedure. Mere alvorlig sygdom eller mere kompleks proceduren, jo lavere er inddrivelsesprocenten.

Hvordan de er brugt

Genfindingsprocenterne bruges til at fastlægge levedygtigheden af behandling eller alvoren af en sygdom. Hvis bare 5 procent af befolkningen overlever en eksperimentelle type af hjerteoperation, for eksempel, derefter proceduren anses for yderst farlig og anbefales kun som en sidste udvej. Omvendt, hvis 90 procent af befolkningen undergår de eksperimentelle hjerteoperation inddrive, derefter proceduren betragtes som en god behandlingsmulighed og sandsynligvis ville være højt på listen over henstillinger. Hvis bare 5 procent af befolkningen tilbagesøge en type kræft uanset hvad behandlinger gives, så er prognosen for patienten dårlig.

Måling

Genfindingsprocenterne skal måles at holde for øje, at ikke to mennesker reagere på en sygdom eller procedure på samme måde. En persons kræft kan gå i remission efter tre måneder med kemoterapi, mens en anden kan gå i remission efter seks måneder. Hvis målt på de tre-måneders mark, synes genfindingsprocenten at være kun 50 procent. Hvis målt på seks måneder mærket, synes genfindingsprocenten at være 100 procent.

Variation

Genfindingsprocenterne kan variere fra sted til sted. Adgang til teknologi og medicin er en af de primære faktorer, der påvirker genfindingsprocent. Hygiejne og outlook kan også have konsekvenser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com