Homøopatiske midler for cyster

03/23/2010 by admin

Cyster er lumplike vækster, der vises på huden. De er typisk glat for at røre ved, men under væksten ligger en ophobning af olie, pus, hårsække eller andre stoffer. Andre typer af cyster kan også udvikle på leveren, æggestokkene, nyrer og andre interne områder af kroppen. Mens smerter varierer, cyster på huden kan kræve dræning eller kirurgi, og interne cyster bør undersøges af en læge. Der er dog flere homøopatiske midler for krympning og fjerne cyster af forskellig art.

Homøopatiske midler for cyster

Silicea er en ideel løsning for cyster på håndled, kendt som lymfeknuder. Ganglierne vises på indersiden af håndleddet og kan forårsage nogle lys ubehag. Silicea er tilgængelig i kapsel, tablet og flydende former. Den aktive ingrediens i Silicea er siliciumoxid, som hjælper med at reducere hævelse og til sidst udrydder cyste.

For pilonidal cyster, som er fyldt med enten hår eller hud fragmenter, er Heper sulphuris en fremragende homøopatiske middel. Heper sulphuris er afledt af svovl og de indre lag af østersskaller. Heper sulphuris taget i piller, kapsler eller flydende, hjælper med at drage pus og opbygning af pilonidal cyste.

Calciumsulfid er en anden Homøopatisk behandling, der er nyttige i dræning pus fra cyster. Fås i tabletform, calciumsulfid er også kendt som gips eller gips i Paris. Som det er i stand til at præge cysten på et meget dybt plan, er det ofte udnyttes når Heper sulphuris ikke gøre tricket.

En cyste kan udvikle sig på ansigt eller læbe. For disse typer af vækst, kan Conium maculatum bruges for sine helbredende egenskaber. Conium maculatum er også kendt som skarntyde og kan købes i pellets eller flydende dilations. Hemlock er en infamt giftig plante, men bruges i homøopatisk medicin, det er godt udvandet og ideel til behandling af facial cyster.

Hvis du har mistanke om du kan have en cyste internt, er det tilrådeligt at se en læge til at sikre, at cysten ikke er udtryk for et mere alvorligt sundhedsproblem. Kvinder med æggestokke eller vaginal cyster kan tage Rhododendron i tabletter eller kapsler som et middel til at fjerne væksten. Rhododendron eller sne rose, er essensen af plante Rhododendron caucasicum.

Oophorinum kan også bruges til cyster på æggestokkene. Dette middel er lavet af den udtrykte væske af får eller ko æggestokke. Indtages i pellets, tinkturer eller fortyndinger, kan Oophorinum støtte kroppen i faldende eller fjernelse af cyste.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com