Gangrenous galdeblæren symptomer

03/18/2010 by admin

Galdeblæren sidder lige under leveren. Hovedformålet med galdeblæren er at gemme og koncentrere sig galde, der bruges i fordøjelsen. Galdeblæren kan blive betændt, inficerede og til sidst gangrenous for nogle mennesker. Tegn og symptomer på en gangrenous galdeblæren er ikke altid let at lokalisere men hvis galdeblæren bliver gangrenous det kan være farligt og undertiden fatale til en person.

Smerter

Smerter kan være den mest akutte symptom på en gangrenous galdeblæren. Smerten normalt findes i den øverste højre side af maven og er akut og intens karakter. Smerten bliver normalt værre, når maden er spist og mange mennesker med galdeblæren betændelse eller fejlfunktion har svært ved at fordøje fedtholdige fødevarer. Smerterne er undertiden forveksles som "gas smerter". I senere faser kan smerten bevæge sig rundt og manifestere sig overalt i maven eller selv i skulder eller hænder.

Opkastning

Opkastning er også et tegn på en gangrenous galdeblæren. Rigelig og hyppig opkastning opstår, når kroppen ikke kan opbevare mad og galde. Opkastning i dem med gangrenous gallbladders kan være voldsom og producere en masse galde eller det kan være tør hivning og en konstant følelse af kvalme.

Tarmproblemer

Diarré, samt opkastning, kan være et tegn på en gangrenous galdeblæren. Diarré normalt opstår, kort efter at spise fødevarer, især høj i fedt fødevarer, og kan vare i timer eller endda dage. Fordi diarré og opkastning er fælles lidelser og kan produceres af en række forskellige sygdomme tælle mange læger ikke det som en endelig tegn på galdeblæren problemer eller sygdom.

Feber

Omkring 1/3 af alle patienter med galdeblæren sygdom vil vise tegn på feber og kuldegysninger, især når galdeblæren bliver gangrenous. En gangrenous galdeblæren er en infektion, der kan let spredes i hele kroppen og som kroppen forsøger at bekæmpe infektion feber og kulderystelser er fælles. Ligesom opkastning og diarré er feber et almindeligt symptom på mange sygdomme, så det ikke bør betragtes som en konkret symptom på galdeblæresygdom.

Gulsot

I senere faser af galdeblæresygdom, når galdeblæren er blevet gangrenous viser mange patienter tegn på gulsot eller gulfarvning af hud og øjne. Gulfarvning er produceret når galdeblæren kan ikke længere gemme ekstra galde og pigmentering kan komme huden og hvide i øjnene.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com