LASIK for bygningsfejl

03/03/2013 by admin

Afhængigt af graden af dine særlige bygningsfejl, kan Lasik operation være rigtige for dig. Total afskaffelse af briller eller kontaktlinser kan afhænge af alder og hvorvidt din recept har ændret sig i løbet af de seneste to år. Hvis du har visse typer af sygdomme som diabetes, HIV eller har været diagnosticeret med okulær herpes, kan du ikke være en ideel kandidat til Lasik operation for bygningsfejl.

Instruktioner

• Få diagnosticeret. Hvis du har været, har du nok blevet fortalt om din tilstand samt måder at rette den. I stedet for din hornhinder er kugleformede; de er mere som en cliff-ansigt. Lys ind gennem din hornhinde er ikke brydes korrekt som en person med normalt syn, og resultater i spøger eller sløret syn. Dette kan igen medføre knibe øjnene sammen eller dreje hovedet og knibe øjnene sammen for at lade lyset ind i dine øjne til at fokusere bedre.

• Prøv Wavefront Lasik øjenkirurgi at korrigere din bygningsfejl. Over havde 90% af patienterne et positivt resultat af 20/20 vision fra at have denne metode. Bestil en konsultation med en LASIK kirurg efter eget valg at have proceduren grundigt forklaret for dig at se, hvis du er komfortabel med at have kirurgi.

• Korrigere din astigmatisme ved at have LASIK (Laser-Assisted i Situ Keratomileusis) kirurgi. Proceduren består grundlæggende af skære et minut klap og korrigere formen på hornhinden med laser. Hele proceduren tager cirka 15 minutter og ingen hospitalsophold er nødvendige. De fleste mennesker siger, handlingen er smertefri og deres vision viser forbedring samme dag som deres operation.

• Beregne omkostningerne ved at have LASIK øjenkirurgi for din bygningsfejl. I gennemsnit koster operationen $299 per øje. Men det kan nå så meget som $2,570 pr øje, afhængigt af proceduren og kirurgen du vælger.

Tips & advarsler

  • Tjek på dit øje kirurg baggrund før operationen.
  • Altid være opmærksom på, at enhver medicinsk procedure kan gå galt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com