Rødkløver medicinske fordele

03/21/2013 by admin

Rødkløver medicinske fordele

Den vilde flerårig Rødkløver er en ukrudtsplante til nogle, men andre bruger sin næringsrige blomster for både moderne og traditionelle lægemidler bruger. Rødkløver, eller trifolium pratense, er en all-naturlige, alternativ behandling for en række lidelser, herunder nogle, som specielt påvirker kvinders sundhed. Konsultere en læge eller holistisk sundhedspleje praktiserende læge før du bruger Rødkløver, da det kan være farligt eller uegnet til din individuelle sundhedsmæssige behov.

Sund hud

Komponent af Rødkløver at fordele hudens sundhed er ukendt, ifølge University of Michigan Health System, men det er en traditionel behandling af hud lidelser, såsom eksem og psoriasis. I "medicinske planter i Nordamerika," forfatter Jim Meuninck bemærker, at Rødkløver te var en ekstern vask for sår, forbrændinger og insektbid.

Overgangsalderen og osteoporose

Isoflavoner, en aktiv bestanddel af Rødkløver, indeholder østrogen-lignende egenskaber, som kan medvirke til at reducere hedeture og andre symptomer på overgangsalderen. En yderligere fordel ved Rødkløver brug i løbet af overgangsalderen er, at det kan medvirke til at sænke den ledsagende risiko for at udvikle knogleskørhed. Isoflavoner kan forbedre knoglemineraltætheden, ifølge University of Maryland Medical Center, og de kan endda bremse knogletab.

Luftvejssygdomme og hjerte-kar-sundhed

En expectorant af folkemusik og traditionel medicin, Rødkløver hjælper behandlingen af hoste, astma, bronkitis og kighoste. Brug også inkluderet blood rensning, der svarer til dens moderne brug som en blod tyndere og initiativtager af hjerte-kar-sundhed. Red clover isoflavoner forbedre arteriel compliance hos kvinder, ifølge Baker Medical Research Institute, og dette aids-forebyggelse af hjertesygdomme. Derudover kan det forbedre blodgennemstrømningen og øge gavnlige HDLs i kolesterol, selvom University of Maryland Medical Center rapporter modstridende beviser for disse Rødkløver fordele.

Kræft kæmper

Rødkløver er en ingrediens i anticancer formler, som Hoxsey og Essiac. Laboratorieundersøgelser klart bekræfter ikke de kræft-bekæmpelse egenskaber af disse formler, Ifølge National Cancer Institute, men rødkløver kan hjælpe med forebyggelse af visse kræftformer, herunder brystkræft og prostatakræft, ifølge University of Michigan Health System.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com