Recovery fra vene fjernelse i benene

02/23/2013 by admin

Åreknuder er opsvulmede vener, der er udvidet og snoet. De findes oftest på ben og er en almindelig tilstand, især hos kvinder. Når ventiler i venerne, der lader blodet flyde til hjertet fungerer ikke korrekt, blod vil bo i venerne. På grund af den store mængde blod der, vil venerne bule over huden. De vises blå eller lilla. Venerne kan smerte, især når personen, der gør en masse vandreture eller stående. Åreknuder er let at behandle, og recovery er normalt hurtigt.

Behandlinger

År siden, kræves behandling vein stripping, en type af kirurgi. Operationen kaldes for generel anæstesi og et ophold på hospitalet. Selv om vein stripping er stadig en levedygtig behandling for nogle patienter, er det nu næsten altid udført på en ambulant. Vene patienter vil finde de kan vælge fra et væld af nyere, ikke-kirurgiske behandlinger, der er mindre invasive og kommando en hurtig bedring.

Scleroserende er en fælles procedure for åreknuder. Lægen bruger en fin nål til at injicere venen med en løsning, der vil lukke venen og få det til at forsvinde.

Med en ambulant phlebectomy, vil lægen gøre flere små punkteringer i benet for at fjerne åreknuder.

Mange patienter vælger laser vene fjernelse, hvor en koncentreret mængde lys energi lukker venen. Selv om flere behandlinger kan være nødvendige, dette populære procedure er smerte-fri, med patienter, der oplever kun en svag prikken.

Vein Stripping opsving

Patienter, der har traditionelle vein stripping vil vågne op fra anæstesi til at finde deres ben omviklet med bandager. LUN bandager hjælpe kontrol hævelse og nogen blødning. Patienter bliver nødt til at ændre dressing, efter deres læges ordre. Selv om patienter gå hjem inden for et par timer efter operation, kræver de fleste en smertestillende for de første par dage efter tømte. Det er vigtigt at holde benene forhøjet med puder i et par dage. De fleste mennesker kan vende tilbage til arbejde og normale aktiviteter inden for et par uger, men de vil sandsynligvis nødt til at bære kompressionsstrømper for et par dage mere. Det er vigtigt at begynde at gå så hurtigt som muligt.

Scleroserende

Scleroserende patienter vil inddrive hurtigere end dem, der undergår stripping kirurgi. Efter den procedure, som kan vare alt fra et par minutter til et par timer afhængig af sværhedsgraden af problemet, vil lægen lægge patienten i kompressionsstrømper eller ace bandager, som skal bæres i flere dage. Patienter kan genoptage de fleste af deres aktiviteter øjeblikkeligt, men de bør ikke jog, udøve eller tage varme bade, indtil de får et grønt lys fra deres læge.

Ambulant Phlebectomy

Ambulante phlebectomy patienter kan genoptage deres normale aktiviteter inden for en dag af proceduren. Da indsnit er så lille, er der ingen sting skal fjernes. Patienter bliver nødt til at bære kompressionsstrømper for omkring en uge.

Laser fjernelse

Vene patienter, der undergår Laserbehandling har den nemmeste opsving. Efter proceduren, kan de genoptage deres normale aktiviteter, selv om det er nødvendigt at undgå solen for omkring to uger, som solen kan forårsage permanent mørke pletter på de områder behandlet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com