Symptomer på Stress under graviditeten

03/05/2013 by admin

Graviditet er en stressende tid. Definition af stress vedrører forandringer, der sker i enhver situation, der forårsager ændringer i normale funktioner. Ikke alle betingelserne for stress er skadeligt, nødvendigvis. En vis mængde af stress på grund af graviditet anses for at være forventet, på grund af de talrige fysiske og følelsesmæssige ændringer, der finder sted. Håndtering af stress under graviditeten er generelt en accepteret del af processen.

Lavt niveau symptomer

Ændringer i normale fysiske rutiner og kroppens funktioner vil være fælles og forventes under graviditet. Udsving i kropsvægten, generel ubehag, ændringer i søvnmønster og hormonelle ubalancer kan forårsage en vis mængde af lavt niveau stress. Gravide kvinder vil ofte opleve muskelømhed, hovedpine og unormal nervøse tilstande, der kan bidrage til en generel tilstand af mild stress, relativt set. Ingen af disse betingelser er nødvendigvis skadelige til enten moderen eller barnet.

Andre symptomer

Der er symptomer på stress under graviditeten, der kan kræve mere grundig diagnose at identificere problemet. Overdrevet ændringer i blodtryk, hormonniveauer eller funktion af hjerte, lunger eller andre organer er mere alvorlige og muligvis kan være fremkaldt af ekstreme niveauer af stress. Mens der er andre mulige årsager forbundet med graviditet for disse mere ekstreme forhold at eksistere, stress de fysiske og følelsesmæssige faktorer, som en kvinde lider mens gravide kan undersøges yderligere.

Effekter

Ekstra stress, kan enten fysisk eller følelsesmæssig, fremlægge visse komplikationer under graviditet. Det altoverskyggende faktum, at noget, der påvirker mor vil påvirke barnet er en vigtig del af forståelse stress på dette tidspunkt. Ifølge organisationen af reproduktionstoksisk oplysninger Specialist, kan ekstremt forhøjede niveauer af blodtryk eller hjerte aktivitet have uønskede virkninger på udviklingen af fosteret i dets mange faser af vækst. Alvorlige komplikationer fra nogle af disse symptomer er blevet rapporteret at have potentiale til at bidrage til lav fødselsvægt og endda abort.

Behandling

Enhver bekymring over den fysiske status af moderen under graviditeten kan betragtes som en årsag til bekymring. Samråd med en læge ville give en diagnose, som inddrager den overordnede sundhed for mor og baby, især når høje niveauer af stress kan være synlige. March of Dimes anbefaler visse justeringer i moderens miljø eller livsstil, såsom opgiver nogle normale ansvarsområder i husstanden, at skabe mere tid til at slappe af, ændre søvnmønster eller tidsplaner og at ændre kostvaner.

Andre anbefalinger

Søger uden for rådgivning, kan bortset fra en sundhedsperson give ideer til at lindre stress under graviditeten. Forskellige fødsel klasser tilbyder relevante oplysninger om dette spørgsmål. Læse om årsager og behandlinger af stress under graviditeten kan også give nyttig viden i håndtering af problemet. Men alle mulige ændringer i kost eller fysiske rutiner bør forelægges en medicinsk caregiver før permanente ændringer er indført.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com