Keloid Home afhjælpning

10/08/2013 by admin

Keloid ar er overskydende dannelsen af arvæv, der normalt opstår efter en skade, traume, brænde, cut, body piercing, acne eller insekt bid. Disse ar kan blive stor og fortsætte med at vokse over den oprindelige ar. Der er ingen kendt kur, der bliver 100 procent behandling, forebygge og fjerne keloid ar, men hjem retsmidler vil bidrage til at reducere risikoen for og fortsat vækst af keloider samt forbedre deres generelle udseende.

Hjem retsmidler

Der er flere hjem retsmidler til at behandle keloider på huden, således at de kan synes mindre, fladere og mindre indlysende. E-vitamin creme vil begynde at blødgøre arvæv hvis du anvende det to gange om dagen. Mederma gel fungerer bedst på at udvikle keloider hjælper konsistens, farve, ømhed og generelle udseende af arret. Det er lavet af botaniske ekstrakter af løg og allantoin og bør anvendes flere gange om dagen. Når keloider er i deres tidlige udviklingsstadie, kan calendula bruges til at øge hastigheden af helingsprocessen og reducere inflammation. Calendula bør anvendes direkte på arret to gange om dagen og det kommer i en gel eller creme form. Lavendelolie anvendes til ar et par gange om dagen kan stoppe keloider vækst. Denne olie indeholder hud-celle-foryngende egenskaber.

Alle behandlinger, olier eller retsmidler, som indeholder mindst 10 procent sennep-frø olie kan hjælpe med at forbedre keloider generelle udseende. Forbedring ses efter et par uger for at anvende sådanne behandlinger to til tre gange om dagen.

Også effektiv er en blanding af 1 ounce hyben frøolie, 1 ounce af essential oils af rose og 1 ounce af evighed, lagret i en mørk glasflaske. Gnid behandlingen på kelloide ar hver dag efter badning.

Thiosinaminum 5C er en effektiv mod betændelse, hævelse, ardannelse og overflade udseende anvendes inden for tre måneder efter arret udvikler. Det skal bruges to gange om dagen og anvendes direkte på arret. Pulserende elektroterapi er nyttige i at reducere væksten af kelloide ar ved at nedbryde eller blødgørende ar væv. Massere store keloid ar er også nyttigt.

Forebyggelse og behandling

Undgå at gnide, picking eller irriterende ar, og undgå kroppen piercinger, kosmetisk kirurgi eller nogen anden procedure, der kan ar i huden. Hvis kirurgi er nødvendigt, drøfte med din læge brugen af triamcinoclone acetonide, et steroid, der kan forsinke vækst af arret efter operationen. Også drøfte med din læge den fortsatte brug af hjem retsmidler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com