Hvordan at vide, hvis din Have Ascites af maven

10/16/2013 by admin

Ascites er en ophobning op af væske mellem de væv, at rederierne i maven og bughulen (eller den abdominale organer). Ascites er normalt forbundet med mere alvorlige tilstande, såsom leversygdom, skrumpelever, kongestiv hjerteinsufficiens, leverkræft, kræft i æggestokkene og pancreatitis. Hvis du allerede har en af disse betingelser og du lider af abdominal oppustethed, kan det være et tegn på Ascites. Hvis du ikke har en af disse betingelser, er der flere tegn på, at du kan have Ascites og bør søge øjeblikkelig lægehjælp.

Instruktioner

• Mærk din mave til Bemærk Hvis det er hævede eller udspilet. Hvis du ikke kan føle, at din mave er oppustet, hvilket ville være det første tegn på abdominal hævelse, så kig på dig selv i spejlet og Bemærk Hvis der er væsentlige ændringer i størrelse og fornemmelsen af din mave. Der er naturligvis mange grunde Hvorfor en mave kan være oppustet eller opsvulmede, hvoraf mange ikke er ulykkestilfælde. Så hvad du ser er hvis din mave er stærkt opsvulmet, udspilet og runde, eller hvis din mave ser hævede i forbindelse med følelsen af ekstreme ubehag og oppustethed. Disse symptomer kan være tegn på Ascites.

• Tage flere Jacob vejrtrækninger. Hvis du finder det meget vanskeligt at trække vejret, i kombination med ubehag i maven eller hævelse, kan så du have Ascites.

• Måle din kropstemperatur. Hvis du har feber, mens også lider af en hævede eller udspilet mave, eller hvis du har problemer med vejrtrækning, så du kan opleve symptomer af Ascites, og bør søge lægehjælp.

• Besøge en læge, der vil enten udføre en ultralydsscanning på din mave eller trække væske fra din mave og køre en test på denne væske til at afgøre, om du har Ascites. Der er ingen måde bekræfte, om du har Ascites, indtil lægen tester den væske oprustning der forårsager oppustethed, vejrtrækningsproblemer og feber.

Tips & advarsler

  • Fordi symptomerne på Ascites kan let blive tilskrives andre betingelser, hvoraf mange ikke er alvorlige, bør du tale med din læge, hvis du føler du kan have Ascites og har ham køre prøvninger for tilstanden.
  • Mild Ascites ikke producere ofte nogen symptomer, derfor skal du få testet fra en læge til at afgøre, om du har sygdommen og at diskutere hvilken behandling der er bedst for dig. Små mængder af væske i bughulen producerer ikke normalt symptomer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com