Hvordan man kan reducere natrium i blodet for sundhed

08/04/2013 by admin

Natrium er et mineral, der er til stede i mange forskellige fødeemner. Det er en nødvendig bestanddel af kost, fordi det hjælper med at koordinere muskelbevægelser og neurologiske funktioner. Natrium også bidrager til at opretholde den rigtige balance af koncentreret væsker i blodet; dog er et overskud af natrium i blodet skadeligt, fordi det har potentiale til at føre til sådanne forhold som hypertension eller forhøjet blodtryk. Det er imidlertid vigtigt, at du spiser den rigtige mængde natrium og ikke et overskud af natrium. Selvom natrium findes i en bred vifte af produkter, kan du stadig reducere blodets indhold af natrium for sundhed ved simpel beslutninger og analysere de produkter, du vælger at købe.

Instruktioner

• Drikke mere vand. En af de mest effektive måder at sikre, at din krop får nok væske er af drikkevand. Især hvis du tilfældigvis til at indtage et måltid med et overskud af natrium, er drikkevand den bedste måde at kæmpe med det høje natrium-indhold, der filtreres gennem nyrerne.

• Undgå forarbejdede fødevarer. For at bevare friskhed, indeholder forarbejdede fødevarer en rigelig mængde natrium. For at reducere niveauet af blod natrium til sundhedsformål, vælge fødevarer, der ikke behandles. Friske fødevarer indeholder ikke nær så meget natrium. Hvis du stadig ønsker forarbejdede fødevarer, kigge efter en vare, der har en nedsat natriumindhold.

• Læg ikke en overflod af salt mad. Ved at tilføje ekstra salt til en opskrift, du kun forhindrer ikke dig selv fra smagningen den naturlige smag af fødevarer, men du er hæve niveauet af natrium i kroppen. Nogle gange, tilføje ekstra salt er ikke nødvendigt. Prøve mad uden det og hvis det har behov for ekstra smag, bruge forskellige krydderi eller en citrus blanding.

• Brug krydderier og salat dressing sparsomt. Salatdressinger og smagspræparater tendens til at have høje niveauer af natrium; Derfor, jo mere du tilføje til dit måltid, du vil forbruge mere natrium. For at opnå den ønskede smag, behøver du ikke at dominere mad med krydderi eller dressing. I stedet, bare bruge en lille mængde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com