High Blood Pressure & Magnetic Healing

07/17/2013 by admin

Magnetic healing er en alternativ behandling, også benævnt magnet terapi eller bioenergi terapi. Processen indebærer brug af magneter i varierende størrelser og styrker. Magneterne er placeret på forskellige punkter i kroppen, og er designet til at behandle sygdomme, smerte og sygdomme som forhøjet blodtryk. Succesen med magnet terapi påstande er udokumenterede, og hverken FDA eller den medicinske samfund støtter brugen af magneter som terapi for højt blodtryk.

Vanddrivende

Ifølge MagnetTherapyFacts.org, kan magneter behandle forhøjet blodtryk ved at fungere som et diuretikum at fjerne overskydende væske fra kroppen. Forhøjet blodtryk er normalt ledsaget af hævelse af ekstremiteter som følge af overskydende væske. Denne overskydende væske forværrer det høje blodtryk ved at lægge pres på hjertet. MagnetTherapyFacts.org tyder på at drikke magnetiseret vand vil bidrage til at fjerne denne overskydende væske, ligesom en kommerciel vanddrivende medicin ville, afmagring beløbet i arbejde på hjertet har at gøre og dermed sænke blodtrykket. Hjemmesiden foreslår drikke mindst fire glas magnetiseret vand hver dag for at opnå den ønskede virkning.

Øget blodgennemstrømning

MagnetTherapyFacts.org også antyder, at magnet terapi kan bidrage til at øge blodgennemstrømningen. De anbefaler, iført en magnet på et armbånd rundt om håndleddet, over den radiale arterie, (en af kroppens vigtigste arterier). Den radiale arterie vil absorbere den magnetiske energi og distribuere energi i hele kredsløbet, forbedre blodgennemstrømningen, øge iltindholdet i blodet, og forbedrer iltning i organer og væv. Som et resultat, vil hjertet ikke have at pumpe så ofte for at få den nødvendige ilt til kroppen-systemer. Dette reducerer arbejdet hjertet har at gøre, hvilket reducerer blodtryk.

Virker det?

Medicinske fagfolk er uenige om effektiviteten af magnetic healing af højt blodtryk. American Cancer Society, at der er ingen medicinske undersøgelser, som viser magnet terapi er en effektiv behandling for lidelser, herunder forhøjet blodtryk, og antyder, at nogen succeshistorier er anekdotisk.

Der er dog nogle meget begrænsede påtegninger af praksis med magnet terapi inden for den medicinske samfund. Dr. Weintraub, New York Medical College, enig, at fordelene ved magnetic healing som en praksis kan have været overvurderet, men ikke tyder på, at der er nogle potentielle fordele for behandlingen. Men de fordele, han citerede kom fra en undersøgelse, han på 375 patienter lider af diabetes-induceret nerveskader, og denne undersøgelse - en af de få positive undersøgelser citeret i den medicinske samfund--tyder ikke på at terapi er effektiv for højt blodtryk behandling.

Regeringens holdning

FTC (Federal Trade Commission), at reklamen af magnetisk terapi som en helbredende agent for højt blodtryk er usandt og udgør falsk reklame. I 1999 spærret FTC magnetiske terapeutiske teknologier fra hævder, at deres magnet produkter var effektiv til behandling af højt blodtryk.

Risici

Mens der er nogle risici forbundet med iført magneter eller forsøger magnet terapi, American Cancer Society advarer der forsinker eller afviser konventionelle medicinske behandling for sygdomme (herunder højt blodtryk) til fordel for magnet terapi kan være til skade for ens sundhed. Derudover kan magnet terapi interferere med visse andre medicinske behandlinger, herunder infusionspumper, defibrillatorer og pacemakere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com