Hvad er et Hospital enhed koordinator?

06/27/2013 by admin

Hvad er et Hospital enhed koordinator?

Hospital enhed koordinatorer spille en central rolle i sundhedsvæsenet i dag. De lindre sygeplejerskerne på deres enhed af ikke-kliniske opgaver at de engang var forventet til at udføre. UC gør det muligt for plejepersonalet til at fokusere mere på patienten, medicinske behov, som igen resultater i en højere kvalitet af pleje. Et job tempo som et hospital enhed koordinator er krævende og hurtig, der kræver folk der kan fungere godt under pres, og som har evnen til at multi-opgave.

Historie

Placering af hospital enhed koordinatorer har eksisteret i over tres år. De blev anset for "ordet sekretærer" af Abraham Oseroff i 1940, da han skrev en artikel understreger behovet for en holdning, der ville tage nogle af gejstlig presset af de allerede overbelastede sygeplejersker. Oseroff var medvirkende til gennemførelsen af enhed koordinatorer, og holdning blev først lavet på Montifore Hospital i Pittsburgh, Pennsylvania. I første omgang enhed koordinatorer håndteres flere af de sekretærservice aspekter på deres enhed, men i de nitten halvtredserne, de fik overførsel lægens noter og ordrer, placere dem i patientens diagrammet tilføjet ansvar. Det var i 1960, at hospitalet administratorer begyndte at lægge mærke til deres enhed koordinatorer udfører mere end bare kirkelige opgaver, hvilket resulterer i udvikling af uddannelsesprogrammer rettet mod dem, der ønskede at blive en UC.

Betydning

Enhed koordinatorer er oftest ansat i akut pleje afdelinger på hospitaler, og kan arbejde på en specialitet enhed som progressive eller intensiv pleje. Mens en high school eksamensbevis eller general ækvivalens diploma er acceptable for beskæftigelse, dem, der forfølger et certifikat gennem uddannelses-programmer designet til enheden koordinatorer, er begunstiget over dem, der ikke har. Disse certifikat programmer tilbyder en mere detaljeret uddannelses-program, som gør det muligt for dem at udføre deres opgaver mere præcist og effektivt. Disse programmer sidste lidt mindre end et år. De gennemsnitlige årlige indtjening for en enhed koordinator svinger mellem tyve og tyve - otte tusinde dollars, afhængigt af placering og faciliteter.

Funktion

Hospital enhed koordinatorer eller enhed sekretærer bistå som de undertiden kaldes, sygeplejerskerne ved håndtering indgående opkald, at meddelelser fra læger og familiemedlemmer og håndtering af det nødvendige papirarbejde for indlæggelser, overførsler og udledninger. De også hjælpe med at besvare en patients opkald lys når en sygeplejerske ikke kan komme til det lige med det samme, at bidrage til at opfylde behovene hos patienten i en mere rettidig måde. Hvis arbejder i et specialiseret afdeling som intensiv pleje, vil de nødt til at overvåge en telemetri maskine, en computer, der overvåger heart priser og rytmer af patienterne. De skal have evne til at dechifrere bølger på udskriften, dips og pigge kan indikerer en mulig hjerteanfald eller slagtilfælde. Mange sygehuse vil sende deres UC til et særligt kursus i telemetri læsning uden omkostninger for dem.

Funktioner

Der er mange facetter til en enhed koordinator stilling. Ved en læge afgivelse af en ordre for en test eller en ny recept, skal UC har evnen til at læse og transskribere oplysningerne. Det er også bydende nødvendigt, at de postere information i computeren korrekt til den korrekte afdeling, apotek eller EKG lab, og derefter tilføje oplysningerne i patientens diagrammet. Opretholde diagrammer er et andet aspekt af en enhed koordinator stilling. På optagelse, vil de udfylde en komplet oversigt over patienten, liste over nogen form for medicin de tager og deres doser og hvorfor de er ved at blive optaget. Dette er de oplysninger, der er læger og sygeplejersker stole på, når du opretter en plejeplan. Nøjagtigheden er væsentlige, hvilket gør opmærksomhed for detaljer for et must. Det er ikke ualmindeligt for UC at være midt i udfører en opgave, mens flere instruktioner er givet til dem samtidigt. Derfor skal UC besidder gode organisatoriske evner og har evnen til at holde fokus, når stressniveauet er højt. Interpersonelle færdigheder er et must så godt, som enheden koordinator ikke kun arbejder med sygeplejersker, lægens og familiemedlemmer, men også med patienten selv, som de ofte skal transportere en patient til eksamener.

Overvejelser

Hvis du kender i gymnasiet, som du gerne vil blive en hospital enhed koordinator, kan du vælge kurser, der kan hjælpe dig når du har været ansat. Videnskab, matematik, engelsk og computer klasser er anbefalet. Udøvelse af en enhed koordinator certifikat er frivillig, men har mange fordele. De kurser du ønsker at studere i et certifikat program omfatter hospital organisation, medicinsk terminologi og transskription, som alle er færdigheder, som du ville bruge på daglig basis. Disse certificeringer er anerkendt på nationalt plan giver mulighed for beskæftigelse overalt i USA. Den nationale sammenslutning sundhed enhed koordinatorer tilbyder oplysninger om anskaffelse af din certificering, samt støtte og nyttige oplysninger til hospital enhed koordinatorer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com