Kirurgi for Hypertensive hjertesygdomme

07/04/2013 by admin

Kirurgi for Hypertensive hjertesygdomme

Hypertension er den kliniske betegnelse for højt blodtryk. Venstre ikke-administrerede, fører det til hypertensive hjertesygdomme, en førende dødsårsag i USA. Hypertension kaldes den "tavse dræber", som det har ingen symptomer. Du skal have dit blodtryk tjekket for at vide hvis du har forhøjet blodtryk. Problemer fra hypertensive hjertesygdomme omfatter slagtilfælde, hjertesvigt, hjerteanfald, og nyresvigt.Der er ingen kirurgi for hypertensive hjertesygdomme, men der er behandlinger.

Kirurgi

Ifølge Mayo Clinic er der ingen kirurgisk procedure til behandling af hypertensive hjertesygdomme. Mange af komplikationer fra sygdommen, såsom hjertesvigt, kræver dog operationer. Disse omfatter hjertet ventilen reparationer, kunstige ventiler, reparationer af aorta væggen og koronar bypass operation at erstatte arterierne blokeret af plaque eller blodpropper.

Definition

Blodtrykket består af to tal. Den første, systolisk, er presset på din arteriel vægge, når din hjertet pumper blodet. Andet diastolisk, er presset, når dit hjerte udvider til at bringe blod til at pumpe. Hvis dit blodtryk er 140/90 eller derover anses det høje og du har brug for behandling. Hvis det er mellem 120/80 and 139/89, anses det for prehypertension og du er i risiko for at udvikle hypertensive hjertesygdomme.

Forebyggelse/ledelse

Hvis du er prehypertensive eller har forhøjet blodtryk skal du se dit blodtryk og holde den: bo på en sund vægt, være aktiv og bruge det "DASH" kost som American Heart Association anbefaler for at reducere dit blodtryk. DASH kost udelukker alkohol og er lavt indhold af mættet fedt, total fedt, sukker og kolesterol; høj i frugt, grøntsager og fedtfattig mejeri fødevarer; og rig på kalium.

Narkotikabehandling

Hvis hypertensive hjertesygdomme udvikler, anti-hypertensive medicin kan blive nødvendige. Diuretika anvendes til at reducere væskeophobning. Overskydende vand i kroppen sætter stress på dit hjerte.Beta-blokkere er lægemidler, der langsomt nerveimpulser, så dit hjerte har brug for mindre ilt og virker ikke så hårdt.Angiotensin-konverterende enzym & mdash; eller ACE & mdash; hæmmere lettere afslapning af musklerne, forårsager blodkarrene til at forstørre eller spile, hvorved blodtrykket.

Venstre Ventrical hypertrofi

Blandt personer med hypertensive hjertesygdomme, vil 15 procent til 20 procent udvikle venstre ventrikel hypertrofi. LVH øger tykkelsen af venstre hjertekammer og svækker dens pumpning evne. Forskning viser ACE-hæmmere bruges aggressivt kan være effektiv i behandling af LVH. LVH udvikler nogle gange, når high blood pressure årsager aortaklappen fiasko. Dette kan repareres med kirurgi til at udskifte ventilen med en kunstig eller en fra en gris, en ko eller en menneskelig donor.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com