Motivation Tips til vægttab

02/27/2014 by admin

Vægttabet kan være svært. Fokusere dig selv på dit vægttab mål kan være en glidebane og falder ned det er nemmere end opholder sig på. Motivation er den vigtigste ting at holde under et vægttab program. Holde motivation kan være vanskelig. Her er et par tips, der kan hjælpe med at holde din motivation i fuld vigør.

Være rimelig

En almindelig fejl, mange mennesker gør i at tabe sig er at sætte deres mål for højt. Forsøger at tabe 100 pounds i 5 måneder er ikke kun urimeligt, det er også farligt. Hvis du er meget overvægtig, skyde for 20 pounds i første omgang. Det er et rimeligt mål, hvis du er mere end 100 pounds overvægt. Hvis du er ikke overvægtig, men blot ønsker at fjerne et par omstrejfende pounds, kan 5 til 10 pounds være alt hvad du behøver. Ikke bliver fanget i at tabe sig hurtigt, fordi du kan blive meget skuffet, når du ikke. To til tre pounds en uge er et fantastisk tempo.

Ikke fratage dig selv

Folk skåret ofte deres indtag af mad ned til faretruende lavt niveau. Kroppen har brug for omkring 1.200 kalorier minimum for at fungere korrekt, og endnu mere hvis du er højere og tungere. Ikke afbrød dig selv fra mad helt. Du vil tabe sig, men det er utrolig usundt og kan føre til fejlernæring og andre problemer. Blot erstatte junkfood du spiser med sund mad. Spise en velafbalanceret kost. Få frugter og grøntsager hver dag. Ikke alene er disse fødevarer sunde, de rent faktisk hjælpe med at fremskynde dit stofskifte. Spis ikke for meget, men Spis mindre end du normalt gør. Prøv at gøre det en ændring af livsstil i stedet for en kost.

Beløn dig selv

Belønne dig selv for at nå vægt tab mål kan hjælpe med at gøre vægttab nemmere. Hvis du tabe 5 pounds, gå få dig selv en pizza. Hvis du mister 10, købe dig en luksusvare. Hvis du når dit mål, holde en fest. Der er mange forskellige belønning ideer, hvoraf mange kan være relateret til mad. Din krop vil justere til at leve uden mængden mad den normalt spiser og du vil få cravings. Lejlighedsvis belønne dig selv for stikning til dit mål kan hjælpe til at dæmpe disse cravings.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com