Hvordan man kan kombinere Winstrol med progesteron for kvinder

02/11/2014 by admin

En kvindes æggestokke naturligt producerer progesteron under graviditet og hver måned i hendes menstruationscyklus. Læger kan ordinere progesteron for at mindske risikoen for endometriecancer hos postmenopausale kvinder. Derudover kan overgangsalderen og efter overgangsalderen kvinder tage progesteron som en del af hormonbehandling til at lindre symptomerne på overgangsalderen, som kan omfatte nattesved, hedeture, søvnløshed, migræne og depression. Winstrol er et syntetisk hormon afledt af testosteron. Læger kan ordinere det til behandling af arvelig angioødem, en medfødt lidelse, der forårsager periodiske og tilbagevendende anfald af mavesmerter ledsaget af hævelse i halsen, mund, læber og hænder.

Instruktioner

• Konsultere en læge før du tager enten produkt. Winstrol er klassificeret som en liste III stof i USA, og er ulovligt at besidde eller køb uden recept. Fortæl din læge hvis du lider af hjertesygdomme, diabetes eller nyre- eller leversygdom som tager Winstrol kan forværre disse betingelser.

• Vurdere din indledende tolerance for Winstrol. RxList.com anbefaler, at kvinder lider af arvelig angioødem individualisere deres dosering af startende med 2 mg Winstrol, taget tre gange dagligt.

• Mindske dosis af Winstrol på et niveau over tid. Når Winstrol er begyndt at kontrollere eller fjerne de periodiske anfald af hævelse og abdominal smerter, begynde at reducere den daglige dosis af 2 mg dagligt over en tre måneders mellemrum 2 mg dagligt. Hvis du på nuværende tidspunkt tager den første dosis af 6 mg per dag, du bør sænke det til 4 mg pr. dag efter tre måneder, og derefter sænke det igen til 2 mg dagligt efter endnu tre måneder er gået.

• Vurdere virkningerne af de nye lavere dosering. Overvåge dine symptomer af arvelig angioødem til at bestemme, hvis den lavere dosering er stadig lykkedes at undertrykke flare-ups af denne sygdom. Hvis du har lidt fra luftvejene blokering, bør du være opmærksomme, at disse potentielt livstruende anfald af angioødem ikke opstår igen.

• Revurdere dosis niveauer, hvis symptomerne vedvarer. Kontakt læge hvis du oplever symptomer på angioødem på en lavere dosis, og begynde at tage en højere dosis, hvis angivet af din læge.

• Kontakte din læge, hvis du bemærker tegn på virilization. Winstrol udøver androgene egenskaber, der kan forårsage eller øge udviklingen af maskuline egenskaber. Disse kan omfatte ændrede libido, overskydende ansigts- og hårvækst, acne, fedtet hud, mandlige-mønster skaldethed og en dybere stemme. Lægen kan vælge for at sænke din dosering efter kontrol disse symptomer.

• Begynder at tage progesteron, når du har stabiliseret din dosis af Winstrol. Hvis din læge har ordineret progesteron forhindre endometriecancer ved at tage en dosis på 200 mg ved sengetid i 12 fortløbende dage under hver 28-dages cyklus. Hvis du tager progesteron at behandle virkningerne af overgangsalderen, tage en 400 mg dosis ved sengetid for ti dage af hver 28-dages cyklus.

• Fortsæt med at tage Winstrol mens du tager progesteron. Da disse to stoffer ikke reagerer negativt til en anden, kan du tage dem på samme tid.

• Fortsætte med at tage disse medicin indtil din læge dirigerer dig til at stoppe.

Tips & advarsler

  • Tage progesteron piller med et glas vand for at hjælpe synke.
  • Du kan tage Winstrol med et måltid eller på en tom mave.
  • Kvinder der er gravide eller som kan blive gravide bør ikke tage Winstrol. FDA er klassificeret dette hormon som en graviditet X stof, hvilket betyder, at det er kendt for at forårsage fosterskader i fostre.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com