Homøopati for perimenopausale kolde Flash symptomer

02/23/2014 by admin

I psykiatri ekspedient Guide, Dr. Myrl R. S. Manley, lektor i klinisk psykiatri forklarer New York University School of Medicine, at perimenopausale kvinder oplever symptomer, herunder menstruation uregelmæssigheder, søvnforstyrrelser, uklarhed, svimmelhed, en formindsket ønske om sex og udmattelse. Humør kan også påvirkes dramatisk i løbet perimenopause. Blandt de symptomer forbundet med perimenopause, identificerer Myrl R. S. Maneley også symptomer kaldes "vasomotoriske symptomer", eller varmt og koldt blinker. Heldigvis er der nogle homøopatisk metoder til behandling af tilstanden.

Hvad er koldt blinker?

I at gøre følelse af overgangsalderen forklarer Faye Kitchener kegle, hvad der sker med kroppen, når en kvinde oplever en kold flash på grund af perimenopausale betingelser. Mens årsager til varmt og koldt blinker har endnu ikke kan identificeres, menes det, at en ubalance opstår i hypothalamus på grund af hormonelle udsving. Disse udsving gøre det svært for kroppen at løbende regulere kropstemperaturen. Nogle kvinder oplever hedeture: en følelse af varme, som kan følges op af et varmt flush, mens andre kvinder oplever kolde blinker følge hot blinker. En kold flash vil gøre du føler dig ekstremt koldt, og du vil finde dig selv lagdeling dit tøj i et forsøg på at varme dig selv. Det menes, at når din krop forsøger at køle ned efter en varm flash, naturlige regulering proces resulterer i en kold flash.

Behandling af kold blinker

Da koldt blinker er iværksat af hedeture og kontinuerlig, tilfældige udsving i kropstemperaturen under perimenopause, er det nødvendigt at behandle hedeture for at forhindre kolde blinker opstår. Ifølge Asa Hershoff i homøopatiske midler: en hurtig og nem Guide til almindelige lidelser og deres homøopatiske behandlinger, lachesis, selen og belladonna er alle magtfulde homøopatiske behandlinger kan reducere hedeture og også forhindre koldt blinker.

Lachesis Mutus

Lachesis kan bruges til at mindske hedeture samt hedeture. Lachesis mutus kommer fra Bushmaster slange; Det er en fortyndet opløsning af slangens gift. Lachesis tilbydes i kommerciel form som en yderst fortyndet venom; Det kan tages i flydende form eller tabletter. Kommercielt, lachesis er identificeret som Lachesis 12 x. Der er ingen bivirkninger forbundet med brugen af lachesis mutus, når det bruges i sin mest fortyndet form, men store mængder af dette middel kan forårsage hemorrhaging, lammelse og død. Dette produkt er også tilgængelige i små pellets, der kan opløses under tungen; Tag tre til seks pellets tre til fire gange dagligt for hot flash lindre.

Selen

Selen virker sammen med vitamin E og er et mineral, der fremmer "anti-aging," fordi det er fyldt med frie radikaler ødelægger antioxidanter. Selen også giver lindring til hedeture forbundet med perimenopause og overgangsalderen. Du kan tage dette tillæg med en dosis på 200 mikrogram én gang dagligt uden sundhedsmæssige konsekvenser eller bivirkninger til lindring af hedeture og kolde flash forebyggelse.

Belladonna

Belladonna er en gavnlig behandling af hedeture, der er tilsyneladende pludselige eller dem, der blinker der kommer på pludseligt. Mark og Angela Stengler, forfatterne af din overgangsalder, din Menotype: Find din Type og fri dig selv fra symptomer på overgangsalderen, hævder, at denne urt er blevet anvendt til at behandle nattesved, facial rødmen og højresidig dunkende hovedpine. Denne urt er tilbudt i små tabletter, der kan opløses under tungen; fire tabletter kan bruges fire gange dagligt at stoppe hedeture og for koldt flash forebyggelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com